Sabtu, 26 November 2022

5 23 Lab: Adjust Values In A List By Normalizing


5 23 Lab: Adjust Values In A List By Normalizing

sebutkan 5 keuntungan dari proses normalizing​

Daftar Isi

1. sebutkan 5 keuntungan dari proses normalizing​


Jawaban:

Normalizing dapat meningkatkan atau menurunkan kekuatan dan kekerasan dari pada baja, bergantung pada perlakuan panas dan sifat mekanik dari baja sebelum dilakukan proses normalizing.


2. list 5 sentences by using person characteristic in english and the meaning in Indonesia​


Jawaban:

Personal Characteristics

Dia orangnya bagaimana? How is s/he like?

Dia orangnya ramah. S/he is a friendly person.

Dia orangnya pemalu. S/he is a shy person.

Dia orangnya pemarah. S/he is a hot headed person.

Dia orangnya berwawasan S/he is an insightful person.

Dia orangnya mudah tersinggung. S/he takes offense easily.

Dia orangnya pemurung. S/he is a morose person.

Perempuan itu orangnya judes That woman is a rude and unfriendly person.


3. list 5 sentences by using person characteristic in english and the meaning in Indonesia​


Answer:

Smile = Tersenyum

Angry = Marah

Sad = Sedih

Care = Peduli

Happy = Bahagia

Im Very Sory If Wrong :)

Hope It is True :D

Dont Report Please :')


4. mention 5 values in cici putri games Buat review soal ulangan PAT PLBJ dan bahasa ingris


Jawaban:

Sikap yang sebaiknya dilakukan ketika melihat teman berbeda cita-cita adalah


5. Find the values of a and p in the following proportions! a. a : 5 = 16 :20 b. 6 : 5 = p : 30


a. a : 5 = 16 : 20
        a  = [tex] \frac{16 . 5}{20} [/tex] = 4
b. 6 : 5 = p : 30
         p = [tex] \frac{6 . 30}{5} [/tex] = 36α = 16/20 x 5
   = 16/4
   = 4

p = 6/5 x 30
   = 6 x 6
   = 36

6. pada sekolah smk di depok, memiliki jumlah lab 5, masing masing lab memiliki 20 client, ip yang dimiliki pada sekolah tersebut untuk terhubung internet adalah 10.10.168.192/23, bagaimana cara membagi ip agar seluruh lab memiliki akses internet dan jelaskan?


Jawaban:

tinggal ganti 10.10.168.192 menjadi 10.10.168.193 dah seterusnya. jika tidak salah

Penjelasan:


7. list out 5 names that u know in your future​


Jawaban:

1. want to be a doctor

2. want to make parents happy

3. want to be successful

4. I hope it will be ranked 1

5. I hope you can do Hajj with both parents

Penjelasan:

5 names that I know in the future are :

1. My almighty god

2. My mother

3. My father

4. My husband

5. My sons and my brothers

Penjelasan:

Sorry if the answer is not pleasing.


8. Establish a table of values for f(x)=5x³-8x²+10 for -1.5 ≤ x ≤ 2, including half values of x. Key in your answer a list of ordered pairs, starting from the least value of x​


Jawab

Penjelasan dengan langkah-langkah:

250x


9. SotteningHardening.Annedling.NormalizingquenchingTempering .​


Penjelasan:

itu shortening atau sottening ?


10. 3. Jelaskan kegiatan / prilaku yang tidak sesuai tersebut 4. Berikan solusi kegiatan/ prilaku yang seharusnya 5. Peserta didik menyampaikan kesimpulan 6. Tuliskan 5 tanda/rambu/gambar yang berhubungan dengan kese laboratorium beserta penjelasannya Make a list of unsate behaviour in the lab.​


Jawaban:

3 mengganggu teman sedang beribadah

4 prilaku seharusnya adalah tidak menggangu teman yang sedang beribadah


11. Lab coad must be worn in this area.why is the text written?A. to warn people not to buy lab coats in the area.B. to tell people to wear lab coats in the area.C. to advice people to throw lab coats in the area.D. to ask people to take off lab coats in the area.tolong di bantu ya kk.​


Jawaban:

B. To tell people to wear lab coats in the area

Jawaban:

B To tell people to wear lab coats in the area

Penjelasan:

Worn > Wear > Pakai


12. Lab technisians provide some .... at medical lab (a) at glassware (b) Any tool (c) glasswares (d) beaker in


Lab technicians provide some glasswares at medical lab.

Artinya :

Teknisi lab menyediakan beberapa peralatan gelas di lab medis.

Jawaban (a)salah karena at glassware artinya pada peralatan gelas.

Jawaban (b)salah karena any tool berarti alat apapun.

Jawaban (d)salah karena beaker in artinya pada gelas kimia.


13. adjust the verb in the bracket to make a conditional sentence type 2


Type II (Present unreal condition)
Form: If + Simple past tense + Past future tense

Ans: If it did not be rain, we would take a walk.

14. List the following things. Add two morethings in each list!​


Penjelasan:

List the following things. Add two more

things in each list!

BahasaIndonesia

buatdaftarhalhalberikut.tambahkanduahallagidisetiapdaftar

Jawaban:

Jadikan jawaban tercedas dan folow spendoescout

Penjelasan:

buat daftar hal hal berikut. tambahkan dua hal lagi di setiap daftar


15. Which one of the following is TRUE about foreign key field for a given table? a) it is a field that uniquely identifies the record in the table b) the values for the foreign key field can have similar values in different record c) the values for the foreign key field cannot have duplicate values in different record d) none of the above


jawaban:

c) the values for the foreign key field cannot have duplicate values in different record


16. They will work inthe lab tomorrow.you will work in the lab tomorrow.


they will work in the lab tommorow and so will you.
they will work in the lab tommorow and you will too.
(elliptical sentences)

17. Here’s a list of the Australian exports hit by restrictions in China, what ASIA ECONOMY ?


Penjelasan:

The economy of Asia comprises more than 4.5 billion people (60% of the world population) living in 49 different nations. Asia is the fastest growing economic region, as well as the largest continental economy by both GDP Nominal and PPP in the world. ... Israel and Turkey are also two major economies in West Asia.


18. adjust the verbs in the brackets with the correct answer!


goes
went
cames
got on
sat down
saw
talked
got off
walked
started
finished
met
had

19. in 5 study student have 72 level values. The level of values if the student has 80 at another study is...​


Jawaban:

4 study have 80 level values


20. Theme,moral values,Setting,character, stopping by Woods oN a snowy evening


Jawaban:

SNTETIS ENAK WOEKKEKWKEJ


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar