Rabu, 02 November 2022

Danny Dimes Donahue Is A Neighborhood s 9 year old Entrepreneur


Danny Dimes Donahue Is A Neighborhood s 9 year old Entrepreneur

Salsa is..... year (s old​

Daftar Isi

1. Salsa is..... year (s old​


Jawaban:

twelve years old

jadikanlah jawaban tercerdas


2. she is only a year old artinya apa​


Jawaban:

dia baru berumur satu tahun

Penjelasan:

itu artinya semoga membantu

Jawaban:

Dia Hanya Berumur. (1). Tahun


3. The whiter is year old


Jawaban:

Yang lebih putih berumur setahun

B.Inggris → B.Indonesia

Penjelasan:

[tex] {\orange{\fcolorbox{blue}{black}{\boxed{\bold{\red{<Answer>}}}\boxed{\mathfrak{}\blue{indolevhiatan}}}}}[/tex]


4. Hello, Assalaamu’alaikum. My name is Arkan. ______ fifteen years old. * a. My age is b. My old is c. My year is d. I am


Jawaban:

D.Iamfifteenyearold

Penjelasan:

Saat perkenalan dan ingin memberitahukan umur cukup dengan i am fifteen years old. (umur saya 15 tshun)


5. Text for no 4* Risa Andin Do you know Sarah's birth date? She was bom on June 15th 2007. How old is Sarah in 20202 O 12 year old O 13 year old О 14 year old O 15 year old​


Jawaban:

Risa Andin Do you know Sarah's birth date? She was bom on June 15th 2007. How old is Sarah in 2020

O 12 year old

O 13 year old

О 14 year old

O 15 year old​

Arti:

Risa, Andin Tahukah kamu tanggal lahir Sarah? Dia lahir pada tanggal 15 Juni 2007. Berapa umur Sarah pada tahun 2020

O 12 tahun

O 13 tahun

O 14 tahun

O 15 tahun

___________________________

= 2020 - 2007 = 13 tahun

= 13 year old

[tex]Semog\alpha Memb\alpha ntu[/tex]

[tex]CMIIW[/tex]


6. mr.aryo is 46 old and mr.rahman is 53 year old. so, mr. rahman is....... seven, years old thantitik titiknya diisi! terus artikan semua


Older, pak aryo umurnya 46 tahun dan pak rahman umurnya 53 tahun. Jadi, pak rahman lebih tua tujuh tahun, maaf kalo salahMr aryo 46 tahun dan mr rahman 53 tahun. jadi, Mr Rahman lebih muda dari pada Mr Aryo
jawabannya older

7. harman is 12 year old edo is 15 years old harman ...... than edo​


Jawaban:

younger

Penjelasan:

semoga membantu :)

Jawaban:

is younger

Penjelasan:

semoga benar


8. apa arti dari I have a cat.its name is spot. spot is a one year old regular house cat


aku punya seekor kucing. namanya adalah spot. spot berusia satu tahun dan merupakan kucing rumah biasa

* semoga bermanfaat :)Saya mempunyai seekor kucing. Namanya adalah spot. Spot berusia satu tahun dan merupakan kucing rumah biasa.

Semoga membantu dan bermanfaat

9. a. she is 10 years old in this yearb. she is 10 years old on this yearmana yang benar ya kak? mohon bantuannya ​


Jawaban:

A

Penjelasan:

Maaf kalau salah


10. 3. Dewi is 12 year old.Yustina gets sad easily.Yustina is 11 year old. So Yustina is ... than Dewi.ateit​


Jawaban:

Yustina is YOUNGER than Dewi.

Yustina is younger than Dewi

11. Farhan is 12 years older than Danny. Seven years ago, Farhan was thrice as old as danny. Find Danny's age! ​


Jawab:
Danny is 13 (years old)

Penjelasan dengan langkah-langkah:
Farhan is 12 years older than Danny.
-->   F = 12 + D
Seven years ago, Farhan was thrice
as old as Danny.
-->  F-7 = 3(D-7)
simplify
-->  F-7 = 3D-3(7)
-->  F-7 = 3D-21
-->  F = 3D - 21 + 7
-->  F = 3D - 14

Find Danny's age (D)
12 + D  =  3D - 14
3D - D = 12 + 14
2D       = 26
D         = 26/2
D         = 13 (years old)

(Xcvi)


12. i.am seventeen year olds. "old" the mean is​


Penjelasan:

Apa terjemahan bahasa Indonesia untuk "years old?"

Jawaban

Pendahuluan

Dalam menerjemahkan suatu kalimat bahasa Indonesia ke dalam bahasa Inggris maupun sebaliknya, perlu diketahui makna masing-masing kata sekaligus konteks kalimat yang diterjemahkan.

Pembahasan

Years old terdiri dari dua kata, years dan old. Secara harfiah, terjemahannya adalah:

years = tahun

old = tua

Akan tetapi, kedua kata tersebut tidak bisa diterjemahkan dengan sekadar menggabungkan arti harfiahnya. Untuk memahami lebih tepat, kita harus mengetahui konteks kalimat penggunaannya.

Contoh kalimat:

My son is 10 years old.

I am 36 years old.

Kedua kalimat tersebut bisa merupakan pernyataan, atau jawaban terhadap pertanyaan:

How old is your son?

How old are you?

jadi kata years old, diletakkan setelah angka usia untuk menunjukkan umur seseorang.


13. The dialog is for no. 11-14My name is Danny. I am a student in Cempaka Junior High School. I live in Klaten. I am fifteen years old. I have a brother and a sister. They are Rudi Firmansyah and Erni Firmansyah. Rudi is a senior high school student. He is seventeen years old. Erni is still ten years old. She studies in Merdeka Elementary School. 11. Cindy: How many brother and sister do you have?Danny: _________________________.a. Who are they?b. Who is your brother?c. Do you have brother and a sister.d. I have a brother and a sister. 12. Agung: ______________________Danny: She is 10 years old.a. How old is Danny?b. How old are they?c. How old is Rudi?d. How old is Erni?13. Zaky: ________________________?Haris: He studies in Cempaka Junior High School.a. Where does Danny study?b. When does Danny study?c. What is Rudy?d. Who is Danny?14. Tomas: ______________________?Alfa: She is Erni Firmansyah.a. Is Rudy Firmansyah Danny’s brother? b. Is Reni Firmansyah Danny’s sister?c. Who is Erni Firmansyah?d. Who is Danny’s sister? ​


11. D.Ihaveabrotherandasister

12. D.HowoldisErni?

13. A.WheredoesDannystudy?

14. D.WhoisDanny'ssister?


14. She is 12 year old pertanyaannya


"how old is she?"

"she is 12 year old."

15. how old is Deby a. 1 year old b. 2 years old c. 3 years oldd. 4 years oldpliss jawab​


Jawaban:

This is the story which I can't answer. who is deby?

Penjelasan:

thankS

16. this book is easy___for a seven-year-old child to read


This book is easy "read" for a seven-year-old child to read.This book is easy learned for a seven- year-old child to read

17. Pr Buat bsk T^T [ Jawab jgn Ngawur, B.Inggris]My Name Is Antoinette, I live In South Jakarta, I'm 12 Year's old And i have a Brother Named Antonio. Antonio Is 9 Years old, What is the age gap between me and Antonio?A. 1 YearB. 5 YearC. 2 YearD. 3 Year​


Jawaban:

D. 3 year

perbedaan umur mereka 3 tahun

12-9=3

Semoga membantu

D.3Year

PENJELASAN

My name is Antoinette, I live in south jakarta, I'm 12 years old

Nama saya Antoinette, saya tinggal di Jakarta Selatan. Umursaya12tahun

- Jadi umur Antoinette 12tahun.

I have a brother named Antonio. Antonio is 9 years old

Saya punya saudara laki laki bernama Antonio. Antonio berusia 9 tahun.

- Jadi umur Antonio 9tahun.

Maka age gap (selisih usia) antara me (Antoinette) dan Antonio adalah:

12 - 9

= 3

KESIMPULAN

The age gap between Antoinette and Antonio is D.3year


18. Deep in the Rio Bec area of Mexico's yucatan peninsula? A. Does a 1,250-year-old pyramid lie B. A 1,250-year-old pyramid lie C. Is a 1,250-year-old pyramid lying D. Lies a 1,250-year-old pyramid


D. Lies A 1.250 Year Old Pyramid.

19. Spot is a one year old regular house cat. terjemahkan


Spot adalah kucing rumahan biasa berumur satu tahunSpot adalah kucing rumahan biasa yg berusia satu thn

20. 1.change for a dollar is...... a. 8 dimes and 2 nickels b.4 quarters 2.change for a quarter is ...... a.2 dimes and 1 nickels b.4 nickels


1. b. 4 quarters
2. a. 2 dimes and 1 nickels



Maaf kalau kurang tepat dan semoga bermanfaat.

1. Change for a dollar is (b) 4 quarters

2. Change for a quarter is (a) 2 dimes and 1 nickles


Pembahasan

Dalam mata uang dollar, ada beberapa sub-unit yang digunakan. Berikut adalah penjelasannya:

$1 = 100 pennies

1 penny = $0.01

1 nickel = $0.05

1 dime = $0.10

1 quarter = $0.25


2 nickel = 5 pennies = 1/20 dollar

1 dime = 10 pennies or 2 nickles = 1/10 dollar

1 quarter = 25 pennies or 5 nickles = 1/4 dollar


Sehingga jika ada pertanyaan “How many dimes and nickles make a dollar?” maka jawabannya adalah:

20 nickles or 10 dimes or 4 quarter


Pelajari lebih lanjut soal-soal yang berhubungan tentang foreign currency (US Dollar):

https://brainly.co.id/tugas/6384842

https://brainly.co.id/tugas/11601224

https://brainly.co.id/tugas/2856399

__________________________Detil Jawaban

Kelas : SMA

Mapel : Bahasa Inggris

Kategori : Foreign currency

Kata kunci : US Dollar, Penny, Cent, Nickel, Dime, Quarter


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar