Kamis, 01 Desember 2022

Mr Russo Exchanged 200 Euros


Mr Russo Exchanged 200 Euros

If 1.00 pounds = 1.20 euros, How many pounds is 60.00 euros?

Daftar Isi

1. If 1.00 pounds = 1.20 euros, How many pounds is 60.00 euros?


Jawaban:

1.00 pounds = 1.20 euros

60.00 pounds = 60.00×1.20 = 72.00 euros


2. Kapan pertempuran russia dan jepang (russo vs japan)


Jawaban:

8Februari1904

Penjelasan:

Maafkalosalah

Semogamembantu

Jawaban:

Delapanfebruaari 1904


3. How much is the bag? (€ 9. 35) It is nine and thirty - five eurosIt is nine hundred and thirty - five eurosIt is nine euros thirty - fiveIt is nine and thirty five pounds​


Jawaban:

3. It is nine euros thirty - five

Penjelasan:

sorry if i'm wrong.., ty :3


4. we (sell ) the bike for 20 euros if ron repair​


Jawaban:

We selling the bike for 20 euros if ron repair


5. 1: Can IC: How 21:3you?are these webcams?27 euros.this weOK T' d 4​


Jawaban:

lah

Penjelasan:

ini mah bukan IPS owkaoaiaka


6. apa arti dari we exchanged vows saturday the sixteenth of july two thousand and eight


Kita saling bertukar janji / mengikat janji di hari Sabtu, 16 Juli 2018

Bertukar janji,

Sabtu enam belas Juli dua ribu delapan be ( 16 juli 2018)


7. she was sent a cheque for a thousand euros buat kalimat aktif


Jawaban:

the cheque for A thousand euros was sent to her

Jawaban:

she was sent a cheque for a thousand euros.

Active: Someone sent her a cheque for a thousand euros.

Penjelasan:

Kalimat tidak ada subject-nya (by ...), sehingga ditambahkan someone untuk membentuk kalimat aktif dalam bentuk past tense.


8. LIU3RTRS.TERR$174243012ARXES.redd:2x DAKO31Oassar3220221TRADERatioGRADesot+38EJERCICIOS DE RAZONAMIENTO MATEMÁTICO1. Si Alicia gastase 2 euros le quedaría el doble del dinero que si se gastase 4 euros, ¿cuántoseuros tiene Alicia? Explica tu respuesta.Antonio tiene en su corral 6 animales. Unos son vacas y otros son gallinas. Hoy le ha dadopor averiguar las patas que tienen entre todos ellos y ha contado 16. ¿cuántos animales​


Jawab:

Penjelasan dengan langkah-langkah:

gatau la pusing pala aku liat nya


9. (8)A money changer offers an exchange rate of 0.65 Euros for 1 Singaporedollar. At this rate, how many Singapore dollars will Cathy get if she givesthe money changer 975 Euros?​


Jawab:

Penjelasan dengan langkah-langkah:

975 / 0.65 = 1500 S$


10. Vena is at Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport to go back to Indonesia. She is starving. However, she runs out of Euros and forgets to exchange her rupiah to Euros. What should she do?​


She can seek a help from her phone if she has a phone, call or text for help to somebody she knows, if she's lost her phone or either dont have a phone, she can ask a help to the airport's worker or some help center to call someone to help her.

I hope it helps you.


11. What did the monkey offer to be exchanged with the rice ball?A.BallB. FruitC. PlantD. Fruit seed​


Jawaban:

d. fruit seed

Penjelasan:

maaf kalau salah


12. 7. Tommy can exchange 8euros for 11 dollars. At this rate, how many dollars can Tommy get with 12 euros?


8/11=12/d
d = 12×11/8 = 33/2 =16,5 dollars

13. "uhhh"• When Russo-Japanese War Begin?Nt: It's been so long since i stop play Brainly​


Answer:

>>>History

»8February 1904 – September 5, 1905

Explain:The Russo-Japanese War was a very bloody conflict that grew out of the rivalry between Russian and Japanese imperialist ambitions in Manchuria and Korea.


14. Liam and Lina are happy toannouce thatnow. Mr and Mrs Liam Butler weexchanged vows on Saturday the sixteent of july....what kind ofthe text is it?a. A school announcementb. A divorce announcementC. A wedding announcementd. An ordinary announcement​


Jawaban: kemungkinan wedding day announcement

Penjelasan:

kenapa? karna disebut 2 orang yaitu seorang laki2 dan perempuan akan merencanakan sesuatu dan kemungkinan besar acara pernikahan mereka/wedding day di bahasa inggris

dan disebutkan juga kata "exchanged vows" yang menagarah ke pernikahan

jadi jawaban nya adalah C


15. contoh kalimat menggunakan kata famous,fiercely,noted,returned,exchanged,thrilled,fake


i'm famous in around of my school
i exchanged all my answer of taking exam yesterday
i know that,he is my fake friend

16. The mother was angry .... jack didn't sell the cow ... instead he exchanged it for magic beans.​


jawaban:

because: karena

however: namun

The mother was angry because jack didn't sell the cow however instead he exchanged it for magic beans.


17. Write a postcard to the partner about your last vacation. Then exchanged postcard. Do you have any question about the vacation?


Example of postcard:
Dear Jana,

I am sitting in the hotel right now on my last day in London with the view of London's Eye in front of me. I am getting ready to go to the airport in 4 hours as my flight leaves at noon. I have a wonderful time here.
I went to Buckingham Palace yesterday, went sightseeing around the city, stopped by at The Trafalgar Square and the Shakespeare Globe theatre. It was amazing to see these historical old buildings around me. Previously, my sister and I also visited Scotland to enjoy the Highlands. It was so cold and I could see the Scottish countryside in Iverness. What a terrific day!! Yet, the most unforgettable experience for me was, of course, when I watched the English Premiere League match in Anfield after we stopped by at The Beatles Museum. Watching Liverpool live in the stadium has been one of my dream, seeing Sadio Mane, Jordan Henderson, Phillipe Countinho and Roberto Firmino on the flesh was absolutely great.
Anyway, tomorrow morning, I will be landing off at about 8 am. Fancy meeting me afterwards? Don't worry, I'll bring you the something you like.
See you around.

Igor

Di dalam postcard disebutkan apa yang sedang dilakukan, sudah dilakukan dan akan dilakukan selama liburan (vacation). Untuk pertanyaan seputar liburan bisa tentang, tempat mana yang sudah dikunjungi ? (what places have you been to?) , pengalaman apa yang paling tak terlupakan disana? (What's the most unforgettable experience there?) atau apa saja yang sudah dilakukan disana? (what have you done there?)

Balasan postcard nya bisa sebagai berikut

Hi Igor,

Glad to have your postcard now. I see you have a great time in England, don't you? What is it like there? what's the weather like when you are there?
Oh ya, did you happen to see someone famous in London? I can't wait to hear your vacation when we meet. I wonder what you'll bring for me. I like surprises hehe. I'll let you know when and where to meet later. I'll give you a call soon.
See you.

Jana

18. 11. A money changer offers an exchange rate of 0.65 Euros for 1 Singapore dollar. At this rate how many Singapore dollars will Cathy get if she gives the money changer 975 Euros Help me please...


Jawaban:

1.567,01025 SGD ($)

I'm sorry if Its wrong


19. Aulia ... the cloth into face mask last night.a. sewedb. burnedc. attachedd. exchanged​


Jawaban:

d. exchanged

Penjelasan:

semoga membantu..


20. sinonim dari took place adalah a. commenced b.occured c. were disputed d. were exchanged​


Jawaban:

B. occured

Penjelasan:

semoga membantu:D


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar