why did you lie to me you was my everything you meant the to me
1. why did you lie to me you was my everything you meant the to me
Jawaban:
mengapa kamu berbohong kepadaku kamu adalah segalanya bagiku yang kamu maksudkan bagiku
Penjelasan:
Semoga membantu
there isn't this kind of question.! what are you doing! I will delete this once I get the points!
2. this caution is meant to warn anyone who walks on the floors to be careful because
Jawaban:
B. the floors are wet this time
3. ....... You will confess to the theft,..... I will contact the police
kamau mengakui pencurian, akan saya laporkan ke polisi (ini artinya ya,,, semoga membantu )Kamu ngaku pencurian,akan saya laporkan ke polisi.Mungkin itu jawabannya
4. Some days are meant to be remembered. what days does the lyrics mean
Jawaban:
some days are meant to be remembered: beberapa hari dimaksudkan untuk diingat
Beberapa hari dimaksudkan untuk diingat
5. In conclusion, I must confess that languages .......me. I will always want to learn a new and ...........languages.
Jawaban:
encourages
interesting
Penjelasan:
dalam konteks jawaban kali ini, si subjek dalam teks senang dan antusias belajar bahasa..
encourage artinya.. semangat, Jika encourages me artinya berubah jadi...
menyemangatiku
interesting artinya menarik
6. I have to confess my actions to others tolong di buat menjadi bahasa Indonesia
Jawaban:
aku harus menjelaskan aksiku ke yang lain
Jawaban:
saya harus mengakui tindakan saya kepada orang lain
Penjelasan:
gini bukan sih?di terjemahin bukan?
7. Hari : the recent policy applied in the companies is meant to improve the quality of the employees. agus : … that’s what we have to do nowadays
Jawaban:
Hari : the recent policy applied in the companies is meant to improve the quality of the employees. agus : yes that’s what we have to do nowadays
Penjelasan:
jawabannya: yes
8. Susan decides ... that she has committed a crime. Select the correct answer from : A. confess B. confessing C. confessed D. to confess
Susan decides..... That she has committed a crime. Select the corrrct answer from...
Jawaban
D. to confess
karena termasuk kalimat to intinitive.
Semoga membantu
9. the eiffel tower was designed as the centerpiece of the 1889 world's fair in paris and was meant to.......the centennialof the french revolution and show off france's modern mechanial prowess on a world stage
The eiffel tower was designed as the centerpiece of the 1889 world's fair in paris and was meant to show the centennialof the french revolution and show off france's modern mechanial prowess on a world stage
10. kalimat mana saj yang termasuk kalimat ACTIVE VOICE??Last summer our house was painted by me. The job took about two weeks. First, the exterior was washed using warm water and a mild detergent. Then all the chinks and pores in the walls were sealed with putty. after the putty had a chance to dry, the exterior could be painted. A latex paint was used because it is easy to apply and cleans up with water. A whole week was needed to finish this part of the job. I did not want to have to apply two coats. A colour was used that was very close to the original colour. Our house is a two-story house, which meant that a tall ladder was needed to do the second story. The paint can had to be balanced on the top rung of the ladder while I worked.When the job was finished, a great deal of satisfaction was felt by me. I had to pat myself on the back. Even my dad said that a good job was done.
I did not want to have to apply two coats
I had to pat myself on the back
11. Soal1. What is the text about? 2. What can be learnt from the poster? 3. What do you know about disinfectant? 4. According to you, what disease is meant in the dialog related to the poster? 5. According to you, who must take the responsibility to stop the virus outbreak? Tolong di jawab ya mau dikumpulkan hari ini
Jawaban:
1. the covid
2. yes, they will do disinfectectant spyying over the village
3.its oke of the ways to curp the spreat of the disicase
4. the covid
5. every one
12. in the text about Mr Bahri is the student to observe object what are meant by object
Jawaban:
dalam teks tentang Tn. Bahri adalah siswa untuk mengamati objek yang dimaksud dengan objek
13. Arrange the following words into the right sentence. 1. His brother, suffers – who – a – from – stroke – is – consultant. 2. Haris – go – wanted – brother’s house – is – sick – to – to – his – because.3. The son – what – meant – his – understood – father.
Jawaban:
His brother,who is a consultant suffers from strokeHaris wanted to go to his brothers house because he is sickThe son understood what his father meanthope this helps thanks
14. what ia meant by offering help to someone?
Jawaban:
Offering help is an expression to offer help to someone. The purpose is to offer assistance for someone who is doing something politely. There are two kinds of offering help: informal offers and formal offers.
15. The notice meant we weren't allowed to leave
Pemberitahuan itu berarti kami tidak diizinkan untuk pergi
Penjelasan:
Ditranslate bukan jawabannya
Jawaban:
bahasa Indonesia adalah:
Pemberitahuan itu berarti kami tidak diizinkan untuk pergi
16. Make questions to which the underlined words are the answers:It was meant for Helen.
Jawaban:
"buat pertanyaan yang mana kata yang digaris bawahi menjawab:
itu adalah maksud untuk helen.17. quiz of the day -- rules are meant to be broken please explain.... thanks and appreciate to answer the above question using english
Rules aren't meant to be broken. Rules were made to be followed by a certain type of group. "Rules are meant to be broken"
I think..
It's used to say that it's okay and acceptable to not obey a rule.
But.. It could also mean that rules are meant to be broken when the circumstances call for it.
For example: When we're in the library and there's a rule to be quiet. And then, there is a fire in another building, should we keep quiet or shout "fire!"?
There are times when we should think for ourselves and not obey every rule blindly.
So, no rules are meant to be followed all the time, there are exceptions to every rule.
18. "Rules and regulations are meant to promote discipline" Do you agree with the statement?
Yes, because rules and regulations can make you a discipline and make you a better person
Silahkan diperiksa kembali , maaf jika salah ;)
19. ... you will confess to the theft, ... i will contact the police
"if" you will confess to the theft, "then" i will contact the police
20. Susan decides ... that she has committed a crime. (A) confess (B) confessing (C) confessed (D) to confess
d. to confess...
maaf klo slh
0 komentar:
Posting Komentar