Jumat, 31 Maret 2023

What Is Ad Ab In Simplest Form


What Is Ad Ab In Simplest Form

What is 15 cookies to 40 brownies as a ratio in simplest form?

1. What is 15 cookies to 40 brownies as a ratio in simplest form?


Jawaban:

Berapakah perbandingan antara 15 cookies dengan 40 brownies dalam bentuk yang paling sederhana?


2. matter in its simplest form is called​


Jawaban:

atoms.

semoga membantuu


3. What is the simplest form of (p-4q)(8p+3q)?


Jawaban:

Jawaban ada di gambar

Semoga membantu


4. The simplest form of 15 : 35 : 80 is ….​


Penjelasan dengan langkah-langkah:

15 : 35 : 80

divide all the numbers by 5

3 : 7 : 16


5. What is the product of 5/12 and 2/3? Express your answer in its simplest form.


Solution:

[tex] \rm the \: \: product \: \: of \: \: \frac{5}{12} \: \: and \: \: \frac{2}{3} = \\ [/tex]

[tex] = \frac{5}{12} \times \frac{2}{3} \\ \\ = \frac{5 \: \times \: 2}{12 \: \times \: 3} \\ \\ = \frac{10}{36} \\ \\ = \frac{5}{18}[/tex]

Conclusion:

The product of 5/12 and 2/3 is 5/18

Jawaban:

[tex] \frac{5}{12} \times \frac{2}{3} = \frac{10}{36} = \frac{5}{18} [/tex]


6. write the fractions in their simplest form​


» Penyelesaian

The simplest form of the fraction

[tex](c) \frac{6}{24} = \frac{6 \div 6}{24 \div 6} = \frac{1}{4} [/tex]

[tex](f) \frac{90}{100} = \frac{90 \div 10}{100 \div 10} = \frac{9}{10} [/tex]


7. What is the simplest form of 9/12?Apa yang paling sederhana dari 9/12?​


»Pecahan

Diberikan sebuah bentuk pecahan sebagai [tex]\frac{9}{12}[/tex] ita di perintahkan untuk mencari bentuk paling sederhana dari pecahan tsb.

→Mencari FPB dari penyebut dan pembilang

Pecahan [tex]\frac{9}{12}[/tex] diperoleh:

penyebut = 12 = 2² × 3pembilang = 9 = 3²

FPB = 3

→Mencari bentuk sederhana

Karna FPB dari penyebut dan pembilang pecahan [tex]\frac{9}{12}[/tex] adalah 3, maka pada pecahan tersebut penyebut dan pembilang nya kita sama² bagi 3.

[tex] \frac{9}{12} = \frac{9 \div 3}{12 \div 3} = \boxed{ \bf{ \frac{3}{4}}} [/tex]


8. the value of 1 ⅔ + 5 in the simplest form​


Jawaban:

Both common fractions and algebraic expressions may be simplified, or written in simplest form.

Common fractions

A common fraction is in simplest form when the greatest common factor of the numerator and the denominator is 1.

ExampleTo express  in simplest form, think:What is the greatest common factor (GCF) of 6 and 8? The answer is 2. Use 2 as the numerator and denominator of a common fraction (). This common fraction is equivalent to 1.Divide  by this value for 1.Think: What is the greatest common factor of 3 and 4? is expressed in simplest form as .

Did you know?

Many years ago, expressing a fraction in simplest form was called "reducing the fraction." However, the fraction is not reduced — its value stays the same! That's why we no longer use the expression "reducing the fraction."

An expression is in simplest form when no terms can be combined.

ExampleTo express 3 + (2 × 5) in simplest form:First: perform the operation within parantheses.2 × 5 = 10Next: perform the addition.3 + 10 = 13Thus, 3 + (2 × 5), expressed in simplest form, is 13.

Also called lowest terms, lowest terms of a fraction.

See also greatest common factor, order of operations, simplify..

Related word simplify.

Jawaban:

So,thevalueinthesimplestformis62/3

Penjelasan dengan langkah-langkah:

[tex]1 \frac{2}{3} + 5 = \frac{5}{3} + \frac{5}{1} = \frac{5 + 15}{3} = \frac{20}{3} = 6 \frac{2}{3} [/tex]

Or you can do it directly :

[tex]1 \frac{2}{3} + 5 = 1 + 5( \frac{2}{3} ) = 6 \frac{2}{3} [/tex]


9. What is the simplest form of the expression 6(y-4) -2(3y+1)?


Jawaban:

-25

Penjelasan dengan langkah-langkah:

6(y-4) - 2 (3y+1)

= 6y - 24 - 6y - 1

= - 25


10. During a day Keira slept for 6 hours. What fraction of the day is Keira awake? Write your answer in its simplest form. ​


Jawab:

There are 24 hours in a day. Therefore, 6 hours Of a day represent  

6/24

Penjelasan dengan langkah-langkah:


11. what is suggest in verb form ?​


Jawaban:

A lot of English learners struggle with the verb suggest because suggest is an unusual English verb. It is not used in a sentence the same way that other verbs are. Suggest means mention or recommend something to think about, or something someone should do. You suggest a thought or an idea

gabung yuk digrup brainly hubungi kami 0838 4768 3478


12. What is the ratio of the perimeter of Rectangle A to the perimeter of Rectangle B? express your answer in its simplest form​


Jawab: 3 : 4

perimeter A = 3 + 3 +6+ 6 =18cm

perimeter B = 7 +7 + 5 +5 =24cm

ratio a and b = 18 : 24 = 6 : 8 = 3 : 4

so for the simplest form is 3 : 4

and how i got the number 6 : 8 is by dividing by 3


13. What are the ratios in the simplest form of 35:45:20?


Jawab:

simplest artinya disederhanakan terimakasih

Penjelasan dengan langkah-langkah:

= 35:45:45= [35:5]=7

                    [45:5]=9

                    [20:5]=4

              =7:9:4


14. 5/6÷4/9 in simplest form​


Penjelasan dengan langkah-langkah:

5/6 : 4/9

→ 5/6 × 9/4

→ (5 × 9)/(6 × 4)

→ 45/24

→ 15/8

→ 1 7/8

Jawaban:

5/6÷4/9

=5/6×9/4

=15/8

=1 7/8


15. 5/240 in its simplest form...​


Jawaban :

Bentuk sederhana dari 5/240 = 1/48

Penjelasan :

[tex] \frac{5}{240} \div \frac{5}{5} = [/tex]

[tex] \frac{1}{48} [/tex]

semoga membantu :)


16. what is the product of 5/12 and 2/3? Express your answer in the simplest form


[tex] \frac{5}{12 } \times \frac{2}{3} [/tex][tex] = \frac{5 \times 2}{12 \times 3} [/tex][tex] = \frac{10}{36} [/tex][tex] = \frac{5}{18} [/tex]

17. ratio in simplest form 420 : 280


Penjelasan dengan langkah-langkah:

[tex] \frac{420}{280} = \frac{42}{28} = \frac{21}{14} = \frac{3}{2} = 1 \frac{1}{2} [/tex]

CMIIW

Penjelasan dengan langkah-langkah:

[tex] \frac{420}{280} \div \frac{42}{28} [/tex]

[tex] \frac{21}{14} \div \frac{3}{2} [/tex]

Jawaban:

maka jawaban dari 420 : 280 adalah

[tex]1 \frac{1}{2} [/tex]


18. Answer in simplest form


600g/4kg=600g/4000g= 3/20

19. 72/108 = Give your answer in its simplest form.


Jawaban:

2/3

Penjelasan dengan langkah-langkah:

72/108 : 36 = 2/3

semoga membantu


20. Write two equivalent ratios, where one of the fractions is in simplest form. What is the relationship between the numerators of the two fractions?


Jawaban:

2827289262628282726


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar