Sabtu, 27 Mei 2023

Horror Fantasy And Comedy Are All Blank Of Novels


Horror Fantasy And Comedy Are All Blank Of Novels

i like reading novels. ....... novels are all populer ​

Daftar Isi

1. i like reading novels. ....... novels are all populer ​


Jawaban:Because

.

.

.

Maaf kalau salah :)

Jawaban:

it's

semogamembantu

penjelasan:


2. apakah fantasy novels termasuk kedalam narrative text?


no, I don't
maaf slah

Harry Potter and the Sorcerer's Stone is one of the most popular novels of all time because it's a pretty awesome book full of imaginative ideas. The writer, J.K.Rowling wrote the book creatively with all of the exciting plot and compelling characters.

According to Scholastic, more than 400 million copies of Harry Potter titles have been sold worldwide, and they've been translated into many languages.


4. to : All students and teachers. come and visit our library .lots of new books (brand new novels and non fiction books) are available.you can also enjoy our newest DVDs collection. head of library : ramadhan. -what are the things offered in the new library? A.books and DVDs. B.old and new books. C.new books and novels. D.new DVDs and non-fiction books. kira kira jwabanx mna yha?


A. books and DVDs. karena yang diiklankan di pengumuman itu adalah buku dan dvd.a.books and dvds.....

5. Ukuran soal : aaa to : all students and teachers come and visit our new library. lots of new books (brand new novels and non-fiction books) are available. you can also enjoy our newest dvds collection. head of library ramadhan what are the things offered in the new library ?


Jawaban:

they offer

Lots of new books, (brand new novels and non-fiction books) in the new library.


6. Plss jawab pertanyaan ini Fill the blank. All of our sense organs are connected to ____________ that will send messages to the brain.


the five senses

maafkalosalah

Jawaban:

All of our sense organs are connected to the five sense organs that send messages to the brain.


7. The correct sentence (grammar) in the statements below is ....(A) Aristotle suggests that poetry was composed of comedy, tragedy, and epic(B) Aristotle suggested that poetry is composed of comedy, tragedy, and epic(C) Aristotle suggested that poetry composed of comedy, tragedy, and epic(D) Aristotle suggested that poetry was composed of comedy, tragedy, and epic(E) Aristotle has suggested that poetry is composed of comedy, tragedy, and epic​


The correct one is:

Aristotle suggested that poetry was composed of comedy, tragedy, and epic

.

when you want to write article/journal/research paper, you have to read a lot of books as references and you may take the notes of the expert's opinion you must remember the rules to avoid plagiarism:

1. if you take all the the expert's opinion without adding your idea, you must give a quotation mark (".."), the year and page. For example: "Poetry was composed of comedy, tragedy, and epic" (Aristotle, 1880:24)

.

2. if you just take the main point of the expert's idea and mixing with your idea, no need to put in ".." For example: Approve to Aristotle we know that poetry is an art of comedy, tragedy, and epic which contains a very poetic choice of words. or you can write like this one: Aristotle suggested that poetry was composed of comedy, tragedy, and epic (remember to use simple past tense form if you take the opinion with your fewer idea)

usually when we want to rewrite the expert opinion use simple past:

Aristotle suggested that..

Alexander said that..

Chomsky approved that

Soekarno agreed that..


8. match these types of films with the pictures (a-g)~action film~animation~comedy~documenary~horror film~romantic comedy~science-fiction fim​


A. = horror film

Alasan: karena terdapat gambar seperti zombie yg sedang berjalan.

B. = comedy

Alasan: karena gambar itu menunjukkan seseorang yg memakai ember utk menutupi wajahnya

C. = Documentery

Alasan: karena ada singa dan camera yg sedang merekamnya

D. = science fiction film

Alasan: karena gambar itu memperlihatkan bumi dan ufo

E. = romantic comedy

Alasan: karena ada 2 pasangan yg dilanda cinta

F. = action film

Alasan: karena ada gambar seseorang yg sedang melakukan aksi melewati buaya.

G. = animation

Alasan/ karena terdapat gambar kartun

Semoga Membantu


9. Nina: You have a big collection of books, Dino.Dino: Yes, Nina. I have a large collection of Indonesian and English novels. Nina: Yeah, I believe you. I think you really are a bookworm. Dino: I read for one hour everyday.Nina: Oh, that's a good idea. By the way, I see many novels by Agatha Christie. What do you think of her? Dino: To me, she is the greatest detective novelist of all time. I've never found another brilliant novelist like her in this century. Nina: And how do you like the novels? Dino: I personally feel that Agatha Christie was an expert in describing crafty plots of the stories. The way she described the eccentric characters in her novels was clever. All in all, I like all her novels. Question : 1. What are they discussing about? ​


Jawaban:

Discussing novels that are read and collected

Jawaban:

Answer

They Are discussion About Novel by Agatha Christie

sorry if this wrong


10. opini terhadap "i think romance, horror and comedy genre movie have dominated indonesia movie scene"


Jawaban:

Hmm, yes, I aggree with you, because the news is viral in social media

Penjelasan:

opinion is give a suggestion to an opinion.


11. To : All students and teachers Come and visit our new library. Lots of new books (brand new novels and non-fiction books) are available. You can also enjoy our newest DVDs collection. Head of library Ali Question: Why does the writer make the announcement ?


Jawaban:

For giving information about the new library has opened and persuade to all students and teachers for looking and enjoying the new library

Jawaban:

because many new books are arrive at the library and the DVDs collection. and the writer want to every student and teacher visit it.


12. fill the blank space with the correct statement. ...kids are studying in the classroom and both of them are wearing glasses


the , maaf kalo salahmungkin, the kids are studying in the classroom and both of them are wearing glasses.
maaf kalo salah yaa :)

13. To : all students and teachers come and visit our new library. Lots of new books (brand new novels and non-fiction books) are available. You can also enjoy our newest dvds collection. head of library. Question : what are the things offered in the new library?


Jawaban:

Brand New Novels and non fiction books in promotion in library

Penjelasan:


14. Dino: Yes, Nina. I have a large collection of Indonesian and English novels. Nina: Yeah, I believe you. I think you really are a bookworm. Dino: I read for one hour everyday. Nina: Oh, that's a good idea. By the way, I see many novels by Agatha Christie. What do you think of her? Dino: To me, she is the greatest detective novelist of all time. I've never found another brilliant novelist like her in this century. Nina: And how do you like the novels? Dino: I personally feel that Agatha Christie was an expert in describing crafty plots of the stories. The way she described the eccentric characters in her novels was clever. All in all, I like all her novels. Question : what is the conclusion of the text​


Jawaban:

The conclusion is that you shouldn't be lazy to read even if it's only for a moment


15. The following test is for question 4 to 6.To : All students and teachersCome and visit our new library. Lots of new books (brand new novels and non-fiction books. are available. You can also enjoy our newest DVDs collection.Head of libraryRamadhanWho make the announcement ?AAll studentsBAll teachersCRamadhanDThe librarianEGuardian ko​


Jawaban:

D.The librarian

Penjelasan:

semoga membantu :)


16. They are buying some novels. The passive form of the sentence is .............. *10 poinsome novels are bought by themsome novels are being bought by themsome novels is bought by themOpsi 5some novels is being bought by them​


~ pαssιve voιce ~

Answer:B.

Some novels are being bought by them

.

~ Introduction ~

.

Halo! Membicarakan passive form atau kalimat pasif terkadang disebut juga passive voice merupakan suatu kalimat menyatakan subyek berada di awal kalimat merupakan pemeran utama yang melakukan sesuatu terhadap obyek. Saat kita merubahnya ke dalam pasif, langkah pertama yaitu perhatikan tense-nya.

verba diubah ke dalam bentuk past participlesaling menukarkan posisi antara subyek dengan obyekadanya kata yang mendukung bentuk pasif seperti by dan be-verb

Discussion:

Mari perhatikan pernyataan dari:

» They (S) are (to be) buying (V-ing) some novels (O).

Kata yang digarisbawahi membuktikan kalimat di atas merupakan bentuk presentcontinuous—yaitu menunjukkan pekerjaan sedang dilakukan di masa kini—berpola:S + to be (is/am/are) + V-ing + O + ...

Untuk merubahnya:

pindahkan posisi S menjadi O sedangkan O menjadi Smasukkan to be setelah obyek kemudian nyatakan S diperlakukan oleh O dengan by setelah Snyatakan verba dalam bentuk past participle (V3)to be dalam continuous tenses ada dua dimana be dinyatakan menjadi beingO + to be (is/am/are) + being + V3 + by — S + ...

dengan to be untuk kalimat pasif diperhatikan dari obyeknya.

is: he,she,it,name,objectam: Iare: you,they,we,names,objects

Perhatikan object-nya bahwa some novels (beberapa novel) adalah benda jamak disebutkan bendanya lebih dari satu merupakan objects, menggunakan are bukan is.

Kalimat pasifnya adalah:

O: some novelsto be: arebeingV3: boughtby — S: by them

—> jawabannya: b.

~Ketentuan:

dalam kalimat pasif:

by + subject dapat disembunyikan/tidak dimasukkan ke dalam kalimatnya (cth: some novels are being bought)subjective pronoun akan berubah menjadi objective sebaliknya pun bila objective pronoun menjadi subjective (cth: they (S) -> them (O) | us (O) -> we (S))

~Thank you and hope this answer can help you.

Have a nice day!~


17. 1. I like reading novels ..... novels are all popular2. Mr. Rusdi's house is near the village ...... house is large and beautiful ini tentang pronouns kak.. tolong yaa:(​


1. The novels

2. The house

Jawaban:1. The novels

2. The house

Penjelasan:


18. Announcement text 7 to : all students and teachers come and visit our new library. lots of new books (brand new novels and non-fiction books. are available. you can also enjoy our newest dvds collection. head of library ramadhan 14. what are the things offered in the new library ? a. books and dvds. b. old and new books. c. new books and novels.


Jawaban:

Reading Comprehension:

a. books and dvds.

Penjelasan:

Jawaban dicetak tebal dan merupakan materi pembelajaran Reading Comprehension (pemahaman bacaan) dalam Bahasa Inggris.

Berdasarkan bacaan dinyatakan bahwa banyak buku baru (novel baru dan buku non-fiksi. tersedia. Kamu juga dapat menikmati koleksi dvd terbaru kami.

Jadi, intinya perpustakaan menyediakan buku dan dvd (A. Books and dvds)

Semoga membantu ya.


19. what do you think are tikketi and manila comedy​


Jawaban:

MAKSUDNYAAPAYA????

TOLONGDIJELASKANSAYATIDAKMENGERTIATASSOALANDA!!!!!!


20. These two novels are ... (you/yours),and this is ... (mine/ I)​


Yours,mine

Jadikan jawaban tercerdas ya

Jawaban:

yours, mine

Penjelasan:

semoga membantu


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar