Kamis, 25 Mei 2023

To A Dark Girl Gwendolyn Bennett


To A Dark Girl Gwendolyn Bennett

artefak apa yg bagus buat bennett??​

Daftar Isi

1. artefak apa yg bagus buat bennett??​


Jawaban:

Untuk build DPS Bennett artefak yang paling cocok yaitu Crimson Witch of Flames atau Thundering Fury. 4 set Crimson Witch of Flames akan sangat cocok apabila Bennett DPS kamu digunakan bersama support Cryo atau Hydro.

Penjelasan:

maaf kalo salah


2. tolong susun kata berikut tall - attractive- dark skinned- girl - chinese


Attractive Tall Dark Skinned Chinese Girl ?attractive tall dark skinned chinnese girl.

3. The girl wants to go home. a. the girl b. to go home C. the girl wants d. wants to go e. wanted to leave


Jawaban:

B). To go Home.

Penjelasan:

Karena Menunjukkan Konteks kalimat Tempat atau Tujuan.


4. Next to the hospital .... which is confiscated by the state court. (A) dark house (B) a dark house is (C) is a dark house (D) it is a dark house


(C) is a dark house

#semoga membantu, maaf kalau salah ;)

5. 13. Why does the singer want to cry?A. The girl might not love himB. He will mit with the girl soonC. He might lose the girl sooner or laterD. He wants the girl to return to him​


Jawaban:

C. He might lose the girl sooner or later

Penjelasan:

artinya: C. Dia mungkin kehilangan gadis itu cepat atau lambat

maaf kalau salah...

semoga membantu^^


6. Makna dari "Mulai setiap harimu dengan pikiran positif dan hati yang bersyukur." -Roy T. Bennett


Jawaban:

dari quotes tersebut kita belajar bahwa setiap hari nya kita harus selalu positif dan jangan lupa bersyukur

hehe, tolong jadikan jawaban yang terbaik ya


7. 1. The girl came late to work, what the girl did say to the boss? 2. How the boss respone to the girl?​


Jawaban:

girl say Sorry im late

and boss say Ok Don't do that again


8. Please identify the modifiers a.beautiful little young dark indonesia girl b. A beautiful indonesian island


B. a beautiful indonesian island

9. kepentingan yang harus didahulukan adalah a pribadi B keluarga C umum D kelompok yang salahyang salahku Bennett ​


Jawaban:

c. umum

Penjelasan:

dalam hidup bernegara haru menjalankan kepntingan umum


10. The girl goes to hospital? See a doctor


gadis itu pergi ke rumah sakit ? periksa ke dokter

11. 12.The girl wore a mask to protect herself from covid-19. The passive form is .... A mask is worn by the girl to protect herself from covid-19.A mask is being worn by the girl to protect herself from covid-19.A mask was worn by the girl to protect herself from covid-19.A mask had been worn by the girl to protect herself from​


Jawaban:

A mask was worn by the girl to protect herself from covid-19.

Jawaban:

GAK BISA BAHASA INGGRIS PAK


12. Tika is a good girl.......always smile to everyone


Jawaban:

she

Penjelasan:

karna kalimat good girl

girl=perempuan pake kata she


13. Dina is a girl.... Likes to play a doll


Jawaban:

she

Penjelasan:

jawaban nya she.. She berarti dia(cewek)

she likes to play doll

Penjelasan:

kalo he itu laki


14. Next to the hospital ... which is confiscated by the state court. A. dark house B. a dark house is C. is a dark house D. it is a dark house


Jawaban:

D. It is a dark house

Penjelasan:

maaf kalo salah:')


15. II. Tell me what your wear !? ( apa yang kamu pakai)1. A girl to school :-2. A boy to school :.3. A boy playing:4. A girl playing​


1. wears a skirt

2. wears a pants

3. plays football

4. plays swinging


16. according to your opinion ,nabila is a .......girl


nice girl ??

maaf kalo salah

17. +.The girl takes a bus to school-.?.​


Jawaban:

(-)the girl doesn't take a bus to school

(?)does the girl take a bus to school?

Penjelasan:

topic:simple present tense

Simple present tense dipakai untuk menyatakan kegiatan Yang sering dilakukan/fakta

structure:

(+)s+v1+o

(-)s+do/does+not+v infinitive+o

(?)do/does+s+v Infinitive+o?

Detail Tambahan

Mapel: Bahasa Inggris

Materi: Present Tense

Level: JHS

Kode Mapel: 5

Kode Kategorisasi: 7.5


18. a nurse (bring) a little girl baby to the park​


Jawaban:

arti : suster membawa bayi kecil perempuan ke taman

Penjelasan:

(bring) : v2 brought

v3 brought

// a nurse brought a little girl baby to the park //

MAAFKALAUSALAH.


19. (How/do) i'm to drawing a girl?


Jawaban:

How

Penjelasan:

Baca baik2

Belajar nya semangat ya!

Jawaban:

membuat seketsa untuk buat pola

Penjelasan:

maaf kalu salah?


20. what does the man fear? A)to love again b)to lose the girl forever c)to say hello to the beautiful girl d) to express his feeling to the girl e) to search for the girl​


Jawaban:

I think b

Penjelasan:

Because if the man really really love that women, it means he fear to lose that girl forever


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar