Minggu, 28 Mei 2023

Which Experiment Would Most Likely Contain Experimental Bias


Which Experiment Would Most Likely Contain Experimental Bias

where would this annoucement most likely be heard

Daftar Isi

1. where would this annoucement most likely be heard


in the yard

maaf kalau salah

jawannya adalah

in the school


2. Where would this passage most likely be found?


Jawaban:

Di mana bagian ini kemungkinan besar akan ditemukan?


3. Which physical property would most likely be a nonmetal? A. Good conductor B. Brittle C. Ductile D. Shiny


Jawaban:

B. Brittle

Penjelasan:

A material is brittle if, when subjected to stress, it fractures with little elastic deformation and without significant plastic deformation. Brittle materials absorb relatively little energy prior to fracture, even those of high strength. Breaking is often accompanied by a sharp snapping sound.[citation needed]When used in materials science, it is generally applied to materials that fail when there is little or no plastic deformation before failure. One proof is to match the broken halves, which should fit exactly since no plastic deformation has occurred.


I hope this helps :)

Semoga Membantu :)

Jawaban:

B. Brittle

Penjelasan:

Rapuh adalah suatu kondisi di saat benda akan pecah bila diberi tekanan atau tegangan. Pecahan ini menyerap sedikit energi, bahkan dalam material dengan kekuatan tinggi.

Bila digunakan dalam ilmu material, biasanya rapuh digunakan ke material yang gagal dalam tekanan daripada shear, atau ketika tidak ada kehadiran plastik sebelum gagal.


Semoga membantu :)


4. what would the ball contain?​


Jawaban:

The contents of the ball are gas

Semogamembantu,mohonmaafjikalausalah

Terimakasih^^


5. which of these types of cells is most likely to divide?


jenis sel mana yang paling mungkin untuk di bagi


itu bahasa Indonesia nya

6. 4.Organism X is made up of many cells that contain chlorophyll. Organism X also reproducesusing seeds. From the information given, which group of organisms does Organism X mostlikely belong to?А.AnimalsB.plantsс.FungiD.Bacteria​


Jawaban:

b. plants

cholophyll = klorofil= zat hijau daun

seeds = benih

Jawaban:

B. Plants

Penjelasan:

because only plants have chlorophyll



Jogging, sit up, push up, squats, jumping jack, etc
jogging, sit up, and push up

8. in which section would you likely read the advertismennt​


Jawaban:

the way they're promote about their produck and make it unique.


9. For whom ia the message most likely intended?


Pertanyaan :

Untuk siapa pesan yang paling mungkin dimaksudkan ?

Jawaban :

untuk seseorang yang disayanginya

Penjelasan :

Sorry if I was wrong


10. Most gray soil contains silt. Sandy soil is usually light brown. Many dark soils contain dead plants and animals. Which color of soil most likely contains humus? A. Gray.B. Light brown.C. Dark brown.D. White.​


Jawaban

C. Dark brown.

TERJEMAHAN

Sebagian besar tanah abu-abu mengandung lumpur. Tanah berpasir biasanya berwarna coklat muda. Banyak tanah gelap mengandung tumbuhan dan hewan mati. Warna tanah apa yang kemungkinan besar mengandung humus?

A. Abu abu

B. Coklat muda.

C. Coklat tua

D. Putih


11. Which of the following would least likely have a rainforest? * 1 point Malaysia Brazil Russia Philippines


Jawaban:

a country that has no rainforest is Russia

Penjelasan:

sorry if wrong

#Son Goku or also Kakarotto


12. when would you likely introduce yourself ?


in front of unknown person :D

13. Which approach is most likely to result in employee buy-in to the budget?.


Jawaban:

gapinter bhsa inggris

Penjelasan:

.

Jawaban:

pendekatan mana yang paling mungkin menghasilkan pembelian karyawan dalam anggaran?


14. What does you.c1000 contain most


Jawaban:

supersived

# maaf kalo salah


15. Who most likely are the speakers


kqrna gak ada teks nya jd saya artikan pertanyaan nya saja .siapa yang paling banyak berbicara?

16. What would the ball contain?


Jawaban:

The contents of the are gas.

Penjelasan:

Maaf kalau salah

Jawaban:

the contents of the ball are gas


17. the complete text is most likely


1.A

2.B

3.B

Maaf klo salah


18. Which organisms are most likely to survive ?The strongestThe best adaptedThe fittestThe most athletic​


Jawaban:

THESTRONGEST

Penjelasan:

SMGA MEMBANTU

JADIKANJAWABAN TERCERDASYA!


19. in which section would you likely read the advertisement


Usually in the class field section, you can find and read advertisements

Semoga membantu:)

i like to read on the first page

20. Coyotes eat rabbit rabbit eat cloverwhat would most likely happen if the population of coyotes decrease .....


Jawaban:

the population of rabbits will increase and the population of clover will decrease.


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar