Minggu, 30 Oktober 2022

A Student Placed 20 Tobacco Seeds


A Student Placed 20 Tobacco Seeds

Tobacco berasal dari ?

Daftar Isi

1. Tobacco berasal dari ?


Jawaban:

Amerika utara dan Amerika selatan

Penjelasan dengan langkah-langkah:

semoga membantu


2. tobacco berasal dari


Jawaban:

dari daerah amerika utara dan amerika selatan


3. _______ in front of a camera lens changes the color of the light that reaches the film. * (A) Placed a filter (B) A filter is placed (C) A filter placed (D) When a filter placed


Jawaban:

B. A filter is placed

Jadikan jawaban terbaik ya..

(C) A filter placed in front of a camera lens changes the color of the light that reaches the film.

Sebuah filter ditaruh didepan sebuah lensa kamera merubah warna cahaya yang sampai ke film.


4. most boatnic have observed ........ a period of domancy, even when *** may be favorable for growth A. that seeds exhibiting B. that seeds exhibit C. seeds that exhibiting D. seeds that they exhibit


Jawaban:

B.that seeds exhibit....


5. Dinesh and Kelvin collected some sunflower seeds. The ratio of Dinesh'sseeds to Kelvin's seeds was 9:5. Dinesh gave 45 seeds to Kelvin. The ratioof Dinesh's seeds to Kelvin's seeds became 3:5.How many sunflower seeds did Dinesh have at first?b How many sunflower seeds did Kevin have in the end?​


Jawab:

a. Dinesh had 108 seeds at first.

b. Kelvin had 105 in the end.

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Let's use D to represent the number of Dinesh's seed originally. And K to represent Kelvin's.

D:K = 9:5

D = 1.8K

Then Dinesh gave 45 seed to Kelvin and the ratio became 3:5.

D - 45 : K + 45 = 3:5

(D-45) = 0.6 (K + 45)

D - 45 = 0.6K + 27

D = 0.6K + 72

1.8 K = 0.6K + 72

1.2K = 72

K = 60

D = 1.8K = 1.8 x 60 = 108

a. Dinesh had 108 seeds at first.

b. Kelvin had 105 in the end.

#BACKTOSCHOOL2020


6. Penyebaran virus tobacco mozaik


Jawaban:

私は知らない

Penjelasan:

理解していただけるといいのですが


7. 4. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubesThe word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

c. remove the seeds

Penjelasan:

Jawaban:

C. remove the seeds

Penjelasan:

deseeded : buang bijinya


8. A ... likes to eat seedsAnswer​


Jawaban:

Chickens Like to eat seeds

Penjelasan:

Maaf banget kalo salah

Komen aja kalo bener/salah

Jawaban:

Sparrow/chicken

Penjelasan:

A ... likes to eat seeds

- sebuah ... suka makan biji bijian

Sparrow/chicken

Burung pipit/ayam



1 tobbaco companies have a big responsibilty on smokers

2 no because tobbaco companies only make tobbaco for them to sell

10. Snow aids farmers by keeping heat in the lower ground levels, thereby___ from freezing A. To save the seeds B. Savinh the seeds C. Which saves the seeds D. The seeds saved


A. To save the seed from freezingA. To save the seeds.
Kenapa A, karena option a menunjukan alasan dari suatu hal

11. A student found a unicellular eukaryotic organism. It is also able to do photosynthesis. In which Kingdom should this organism be placed?a.Fungib.Protistac.Monerad.Plantae


Jawaban:

b. protista

Penjelasan:

sorry if wrong


12. APA ciri ciri tobacco mozaik virus


bau maaf kalau salah terima jasih

13. a packet of petunia seeds artinya


paket benih petunia
................satu paket biji2an petunia

14. 20. Pertanian kapas di Amerika Serikatdikenal dengan istilah ....a. cotton beltb. tobacco beltc. com beltd. wheat​


Jawaban:

a.cotton belt

Penjelasan:

karena saya baca di buku memang itu isi nya


15. 14. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes"The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

“400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into 1-cm cubes"

The word 'deseeded' means

A. keep the seeds

B. eat the seeds

C. remove the seeds

D. grow the seeds

Penjelasan:

Artinya : "400 gr nangka matang, buang bijinya dan potong kotak 1 cm"

jawab:

C. remove the seeds = buang bijinya


16. 20. Dataran Mississippi sebagai daerah penghasil gandum disebut dengan HOTS a. corn belt b. cotton belt c. wheat belt d. tobacco belt​


Jawaban:

c. wheat belt

Penjelasan:

maaf kalau salah

Jawaban:

c. wheat belt

Penjelasan:

Dataran Mississippi sebagai daerah penghasil gandum disebut dengan

a. corn belt

b. cotton belt

c. wheat belt

d. tobacco belt

Jawaban :C.Wheatbelt

Corn belt = Kawasan pertanian jagung

Cotton belt = Kawasan pertanian kapas

Wheat velt = Kawasan pertanian gandum

Tobacco belt = Kawasan pertanian tembakau


17. Pengertian tobacco belt


Jawaban:

Tobacco Belt adalah kawasan pertanian atau lahan tembakau di Amerika Serikat dan Kanada

Penjelasan:

Tempat di Amerika Serikat ada di kawasan Tenesee,Georgia,dan Kentucky

Tempat di Kanada adalah di kawasan Ontario


18. 4. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes”The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

C. Remove the seeds

Penjelasan:

deseeded = Bijinya sudah dibuang


19. apa arti: place a few plant seeds​


Jawaban:

tempatkan beberapa bibit tanaman

Semoga bermanfaat:) maaf jika salah

@#SELAMAT BELAJAR#@


20. 4. "400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes"The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

C. Remove the seeds

Deseededmeans removing the seeds from a plant, vegetable, or fruits.

Semogamembantu:)


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar