Minggu, 30 Oktober 2022

Which Was An Effect Of The Industrial Revolution Apex


Which Was An Effect Of The Industrial Revolution Apex

Which development or invention of the Industrial Revolution do you believe was the most significant and why?

Daftar Isi

1. Which development or invention of the Industrial Revolution do you believe was the most significant and why?


One of the most important and productive periods of history was the Industrial Revolution. Many of the inventions made during this time make our every day life possible. Below is a list of some of the most important.

The Industrial revolution was the period of time during the 18th and 19thcenturies when the face of industry changed dramatically. These changes had a tremendous and long lasting impact on the economies of the world and the lives of the average person. There were hundreds of inventions during this time period. Below are a few of the most important.

2. Artikel 'THE INDUSTRIAL REVOLUTION'


revolusi industri
maaf kalo salah

3. Artikel 'THE INDUSTRIAL REVOLUTION'


revolusi industri
sorry but wrong

4. what is the definition of an effect?​


A change which is a result or qonsequence of an action or another cause

Kayaknya ada typo deh

Semoga membantu

5. negara ASEAN manakah yang mendapat julukan sebagai home of the green revolution dan jelaskan maksud dari home of the green revolution​


Jawaban:

Filipina adalah sebuah negara agraris yang berada di Asia Tenggara.

Penjelasan:

Green Revolution adalah sebuah gerakan untuk memperbaharui pengetahuan dasar dalam pemakaian teknologi budidaya pertanian yang dimulai pada tahun 1950-an hingga 1980-an di banyak negara berkembang, terutama di Asia.


6. what is the revolution of the moon​


The moon's revolution is the turning of the moon around the earth.


7. Please, identify and indicate all positive degree of adjectives and positive degree of adverbs which you can find in the text below! In the late 1700s in Britain and in the United States, the Industrial Revolution in the United States, dramatically changed the way people lived and worked. The Industrial Revolution from 1820 to 1870 changed the world. Most people used hand tools or simple machines to make the things they needed for everyday life. This changed home production of goods to machines and factory production of goods. The birthplace of the revolution took place in Great Britain. Great Britain was sending and selling many of their products to the people of the United States. However, this came to a halt due mostly to the Embargo Act of 1807, which ended the import and export of products from other countries. The War of 1812, when the U.S. went to war with Great Britain, also forced America to seek ways to become more independent and not rely on other countries for needed products. The act and war led to the expansion of transportation, further use of electricity, and industrial processes that increased the production of goods in America. The Industrial Revolution brought about many important events, inventors, and inventions.


Jawaban:

I don't know that's why you have to study so that it's smart, don't have a hobby of lying down, that's why I don't know how to study


8. the movement of the moon that causes tidesA. revolution of the earth around the moonB. rotation of the moonC. revolution of the moon around the earthD. revolution of the earth around the sun​


Jawaban:

B. rotation of the moon

Penjelasan:

Because I pick it


9. .Share your thoughts on the Industrial Revolution in three to five paragraphs​


Jawaban:

The word Industrial Revolution is already familiar to us right now, right now, in terms of its economy, Indonesia often associates it with the existence of the Industrial Revolution. What was the Industrial Revolution? The Industrial Revolution itself means a Revolution which means a change quickly and concerns the basis of people's life, and Industry itself is an economic activity that processes raw materials or semi-finished materials into quality goods in their use for the general public. Meanwhile, the Industrial Revolution is a change that occurs rapidly in the implementation of the production process or the way of making or increasing the use value of an item that originally used human labor (traditional) switched to using (modern) machine tools.

The world has now entered the 4th Industrial Revolution (Industry 4.0) and from the journey of the world revolution, of course Indonesia must be ready to face the same progress as other countries, namely by the presence of this 4th Industrial Revolution. One of the most visible advances from various aspects in terms of how often people use it in their daily lives is the internet.

The internet is very important in terms of encouraging an industrial revolution that will run well, without the help of the internet, of course the industrial revolution cannot run right? Mentioning a little about the internet in Indonesia, the internet itself entered Indonesia in the era of the 1990s. At that time, the internet network in Indonesia was better known as the paguyuban network, where the spirit of cooperation and mutual cooperation was very warm among its users. After several years the internet has entered the life of Indonesian people, until now it is estimated that there are approximately 143 million internet users throughout Indonesia, according to the Indonesian Internet Service Providers Association (APJII). In contrast to the atmosphere of the Indonesian internet, in its later development, it felt more commercial and individual in some of its activities, especially internet trade, which is nothing but closely related to the industrial system and the running of the economy in Indonesia.


10. II.Write down which one the cause and the effect of each sentences below!8. Adris bought a new car because he was earning a lot of moneyCause :Effect:9. The soccer field was muddy because it rained all night.Cause ..Effect​


8. cause : a lot of money

Effect : buy a car

9. cause : rain all night

Effect : muddy ground


11. Apa yang dimaksud dengan of the green revolution ?


of the green revolution adalah dari revolusi hijau
maaf kalo salah Adalah sebuah revolusi di bidang pertanian yg diprakarsai oleh india untuk mengembangkan sektor agricultural

12. What is the definition of 4th Industrial Revolution / Industry 4.0?


Jawaban:

TERJEMAHAN:

Apa definisi Revolusi Industri ke-4/Industri 4.0?

PENJELASAN:

Revolusi Industri 4.0 sering juga disebut sebagai cyber physical system.Revolusi ini menitikberatkan pada otomatisasi dan mengkolaborasikannya dengan teknologi siber...Ciri utama dari revolusi industri ini adalah penggabungan informasi dan teknologi komunikasi dalam bidang industri


13. Who benefited from the development of chimney sweep in the Industrial Revolution? Also, who was benefited from the development of chimney sweep?


tanks you somats

Penjelasan:

terimakasih atas 13 pointnya

Jawaban:

thank you so much

Penjelasan:

terima kasih pointnya!!!!!!!!


14. What was the effect of cakra passing the ball to putra?​


Jawaban:

the effect is a good one for the rest and the city is


15. reading the following text carefully the industrial revolution​


Jawaban:

Membaca teks berikut dengan teliti revolusi perindustrian

Penjelasan:

maaf klo salah


16. fungsi apex of the bladder


Apex of Bladder artinya puncak pada kandung kemih. Fungsi utama kandung kemih adalah untuk melayani sebagai reservoir untuk menyimpan urin yang dihasilkan ketika produk limbah ginjal yang difilter dari darah.

Ga puas tanyakan lagi ya kakak (^^)/

17. how did hames watt contribute to the industrial revolution​


Jawaban:

bagaimana james watt berkontribusi pada revolusi industri

orang

Penjelasan:

gitu aja simpel kan

Penjelasan:

Bagaimana james watt Berkontribusi pada revolusiindustri


18. why james watt is said to be the father of the industrial revolutionmengapa james watt dikatakan sebagai bapak revolusi industri


karena mesin uap temuannya menjadi kekuatan utama yg kemudian mendorong terjadinya revolusi industri khususnya di britania dan eropa pada umumnya.
maaf kalau salah

19. "the girl was caught by the police because of stealing." which is the effect?a. caught by the policeb. stealingc. the girld. the policee. because of


Cause and Effect

JAWABAN:

"the girl was caught by the police because of stealing." which is the effect?

a. caught by the police

b. stealing

c. the girl

d. the police

e. because of

PEMBAHASAN:

Effect => the girl was caught by the police

Cause => stealing

The girl was caught by the police because of stealing

=> Gadis itu ditangkap oleh polisi karena mencuri.

Perhatikan penjelasan tentang cause and effect berikut ini!

Cause adalah:

The reason or motive, for an action Why something happen Happen first

Effect adalah:

Result or conclusion of an action What happened Happens due to a cause

Jadi cause and effect biasa juga disebut dengan kalimat sebab-akibat atau kalimat kausalitas adalah kalimat yang dibangun dengan melibatkan tindakan yang membuat sesuatu terjadi dan hasil dari tindakan tersebut. Paling gampang ditandai dengan kata hubung yang menandakan sebab akibat.

Signal words of cause

Ketika kita bicara tentang cause maka kata- kata yang dapat kita gunakan adalah sebagai berikut:

Because  => Karena the reason for  => alasan untuk On account of  => Karena Bring about  => Karena Give rise to => Menimbulkan Created by  => Dibuat oleh Contributed to  => Berkontribusi ke Led to  => Menyebabkan Due to  => Disebabkan oleh For this reason  => Untuk alasan ini Unless  => Kecuali kalau Owing to => Karena Because of => Karena

Signal words of Effect

Ketika kita bicara tentang effect maka kata- kata yang dapat kita gunakan adalah sebagai berikut:

As a result  => Hasil dari Then  => Kemudian Hence => Karenanya For this reason  => Untuk alasan ini Outcome  => Hasil So  => Begitu/ jadi Consequently  => Karena itu Finally  => Akhirnya Therefore  => Karena itu In order to  => Untuk/ agar

The sentence structure of cause and effect

Due to/Because of/owing to/Thanks to + noun Because/Since/As/For/As a result of + subject + verb

Note:

Hal yang perlu diperhatikan dalam membentuk kalimat cause and effect  adalah jika kata hubung terletak di awal kalimat, maka kita perlu menggunakan tanda baca koma. Namun, jika kata hubungnya berada di tengah, kita tidak perlu menggunakan koma.

Contoh kalimat:

Ameera did not go to school because she was sick. (Ameera tidak pergi ke sekolah karena dia sakit) Due to the traffic jam , Ammar was late for work again. (Karena kemacetan lalu lintas, Ammar terlambat untuk bekerja lagi) Since Attar bought all the chocolate in the shop, Sarah didn't get any more chocolate. (Karena Attar membeli semua cokelat di toko, Sarah tidak mendapatkan cokelat lagi) Ammar get a scholarship to study in Cairo for he is very smart student. (Ammar mendapatkan beasiswa untuk belajar di Kairo karena ia adalah siswa yang sangat pintar)Iqbal stayed up past midnight, as a result he was very tired . (Iqbal terjaga hingga tengah malam, karena itu dia sangat lelah)Ameera won in the singing contest LIDA (Liga Dangdut) as she had a very beautiful voice.  (Ameera menang dalam kontes menyanyi LIDA (Liga Dangdut) karena dia memiliki suara yang sangat indah)I couldn't call Ameera last night because I didn't have her phone number. (Saya tidak bisa menelepon Ameera tadi malam karena saya tidak punya nomor teleponnya)Since Ammar was sick at school, the teacher allowed him to go home early.  (Karena Ammar sakit di sekolah, guru mengizinkannya pulang lebih awal)

PELAJARI LEBIH LANJUT:

https://brainly.co.id/tugas/11332731

https://brainly.co.id/tugas/4858166

https://brainly.co.id/tugas/21231759

---------------------------------------------

DETAIL JAWABAN:    

Kelas : 11

Mata Pelajaran: bahasa Inggris

Bab : 4

Kode:11 .5.4

#AyoBelajar


20. 1. They needed a lot of Iron for machines. 2. Whitney finds a new way of organizing product. 3. Less than 10% of people used machines before the induatrial revolution. 4. Factories hired children to work in mines. 5. The induatrial revolution has created an industrial working class.


Jawaban:

1. Mereka membutuhkan banyak besi untuk mesin.

2. Whitney menemukan cara baru untuk mengatur produk.

3. Kurang dari 10% orang menggunakan mesin sebelum revolusi industrial.

4. Pabrik mempekerjakan anak-anak untuk bekerja di tambang.

5. Revolusi industri telah menciptakan kelas pekerja industri.


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar