Jumat, 03 Februari 2023

If And Cx 5 Units What Is Dz


If And Cx 5 Units What Is Dz

what is the decimal of 5 units 2 tenths

Daftar Isi

1. what is the decimal of 5 units 2 tenths


Jawab:

5,2

Penjelasan dengan langkah-langkah:

2 tenths = 0,2

5 + 0,2 = 5,2


2. Fixed cost per unit is £9 when 20,000 units are produced and £6 when 30,000 units are produced. What is the total fixed cost when nothing is produced?​


Jawaban:

Analisis : Fixed Cost =  £9 dan  £9 Per unit

Dapat dikataka Fix Cost terjadi ketika ada unit yang diproduksi sehingga ketika perusahaan tidak melakukan produksi maka fixed cost nya menjadi 0

Penjelasan:

Semoga Membantu


3. What is the units of kc (controller gain), ti (integral time), and td (derivative time) ?


The meaning of controller gain KC, Ti (Time integrate) and Td (Time derivative) are explained as follow:

Controller gain KC is a percentage change in controller of output in electronic controller that divided by the percentage of change in the controller Input in electronic controller. The synomin of Controller gain KC is proportional gain.Ti (Time integrate) is a controller tuning parameter.Td (Time derivative) is a controller tuning parameter.

Pembahasan

PID controller atau Proportional–Integral–Derivative controller merupakan mikro kontroler yang bekerja dengan mekanisme looping dengan masukan yang umumnya digunakan di dalam industri  yang membutuhkan sistem kontrol otomatis atau pekerjaan lain yang membutuhkan modul kontrol secara konstan. kontrol proporsional looping pada PID di lakukan oleh kontroler KC sedangkan nilai dari KC di tentukan oleh Ti dan Td. Pencarian nilai KC dilakukan dengan membagi nilai Ti dengan Td.

Pelajari lebih lanjut

Materi tentang PID https://brainly.co.id/tugas/29348266

#BelajarBersamaBrainly #SPJ1


4. I have six digits. My hundreds digit and my units digit is 7. My hundred thousands digit and my tens digit is 5. My thousands digit is one less than my hundreds digit. My ten thousands digit is zero. What number am I ?


Jawaban:

506757

Penjelasan:

jawaban harus 20 kaya


5. An item with a price of Rp. 5,000, - sold 100 units and the number offered is 150 units. When the price drops to Rp. 4,500, - sales increased to 120 units while the offer was 140 units. From this information, determine: a. What is the demand function and supply function for the goods? b. Determine the market equilibrium price and quantity.


Jawaban:

Gak tau akwokwokwokwokwo


6. A firm sells 4,500 units of an item each year. The carrying cost per unit is $2. 15 and the fixed costs per order are $67. What is the economic order quantity.


A firm sells 4.500 units item each year. The carrying cost per unit is $2 and fixed cost order are $67 per order. So the EOQ are 529,6 units. Jawaban yang tepat untuk EOQ adalah 529,6 unit setiap kali pesan.

Penjelasan dengan langkah-langkah

Diketahui:

Kebutuhan bahan: 4.500 unitCarrying cost/biaya penyimpanan: $ 2,15 per unitFixed cost order/biaya pemesanan: $ 67 per pesan

Ditanyakan: EOQ

Jawab:

Rumus yang digunakan untuk mengetahui economical order quantity (EOQ) adalah:

EOQ =  [tex]\sqrt{}[/tex]2 x (biaya pesan x tingkat permintaan) : biaya penyimpananLangkah pertama, menghitung EOQ. EOQ = [tex]\sqrt{}[/tex]2 x (67 x 4.500) : 2,15EOQ = [tex]\sqrt{}[/tex]2 x 301.500 : 2,15EOQ =[tex]\sqrt{280.465,12}[/tex] EOQ = 529,6.

Langkah kedua, menghitung jumlah frekuensi pemesanan dalam satu tahun.

Frekuensi pemesanan = jumlah kebutuhan : EOQFrekuensi pemesanan = 4.500 : 529,6Frekuensi pemesanan = 4,49 kali.Pelajari lebih lanjut

Materi tentang peran EOQ pada brainly.co.id/tugas/25005983

#BelajarBersamaBrainly

#SPJ1


7. The diatance between the points (14,0) and ( 5 , y ) is 15 units , find the possible values of y


Jawaban:

y=12

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Jarak antara titik (14,0) dan (5,y) adalah 15 satuan, tentukan nilai y yang memungkinkan

---------------------------------------------------------------------

(5-14,y-0)

=(-9,y)

Jarak terdekat antara dua titik menggunakan pitagoras

c²=a²+b²

a²=c²-b²

[tex]a = \sqrt{ {c}^{2} - {b}^{2} } [/tex]

[tex]y = \sqrt{ {15}^{2} - {( - 9)}^{2} } [/tex]

[tex]y = \sqrt{225 - 81} [/tex]

[tex]y = \sqrt{144} [/tex]

y=12


8. next in what year, living units, life support units, a rover and more supplies will be sent to mars? A. 2021B. 2022C. 2024D. 2023​


Jawaban:2023

Penjelasan:

I hope this helps and sorry if it's wrong


9. If A represents 256 units of stamps and B represents 168 units of stamps. The ratio of B to the total of stamps in the simplest form is


Jawab:

53 : 21

Penjelasan dengan langkah-langkah:

total= 256+168= 424

424 : 168

212 : 84

106 : 42

53 : 21

klo salah bilang di komen nanti saya coba perbaiki


10. which value is equal to 3 hundreds? 3 units ; 30 units; 30 tens; 300 tens​


Jawaban:

30 tens = 3 hundreds

30 x 10 = 300

Pertanyaan : Manakah opsi yang setara dengan angka 3 ratus? 3 unit ; 30 unit ; 30 sepuluh ; 300 sepuluh

Penyelesaian :

3 ratus = 300

3 unit = 3

30 unit = 30

30 sepuluh = 30 x 10 = 300

300 sepuluh = 300 x 10 = 3000

Kesimpulan : Opsi yang setara dengan 3 ratus (3 hundreds) adalah 30 sepuluh (30 tens)


11. a circle has a circumference of 907. 46 units. what is the diameter of the circle?​


Jawaban:

sebuah lingkaran memiliki keliling 907,46 unit. berapa diameter lingkaran tersebut


12. What level of output gives maximum profit?A. 10 unitsB. 20 unitsC. 30 unitsD. 40 units​


Jawaban:

A

Penjelasan:

Maximum profit =TR-TC

1. 25-15= 10

2. 30-18= 12

3. 33-29= 4

4. 38-30= 8


13. Alarde has a chrcumference of 50,24 unitsWhat is the radius of the circle​


Jawaban:

alarde memiliki keliling 50,24 satuan adalah jari-jari lingkaran


14. annual demand for a product is 13.000 units; weekly demand is 250 units with a standard deviation of 40 units. the cost of placing an order is $1000, and the time from ordering to receipt is four weeks. the annual inventory carrying cost is $0,65 per unit. to provide a 98 percent service probability, what must the reorder point be?


Jawaban:

1.164 unit untuk memberikan probabilitas layanan 98 persen.

b. probabilitas layanan baru akan menjadi 79% jika manajer produksi mengurangi stok pengaman sebanyak 100 unit.

Penjelasan:

i like you


15. What is the function of prefixes in units?


The most important use of unit prefixes (prefixes) can be applied to SI units to form units representing multiples of these units. For example, the prefix kilo means multiplied by 1,000, then 1 kilometer means 1,000 meters and 1 kilowatt means 1,000 watts.

16. The weight of an object on Planet X is twice that of its weight on Earth and one third of its weight on Planet Y. If an object on Earth weighs 100 units, what is its weight on Planet Y?​


Penjelasan dengan langkah-langkah:

Berat sebuah benda di Planet X dua kali lipat dari beratnya di Bumi dan sepertiga dari beratnya di Planet Y. Jika sebuah benda di Bumi memiliki berat 100 unit, berapa beratnya di Planet Y?


17. the region R bounded by graph y = 8-x² and y = 2x the the area region R is.. a. 36 area units b. 36⅓ area units c. 36⅔ area units d. 72 area units e. 72⅓ area units pake cara ya


jawab

y = 8 - x²
y = 2x........(-)

0 = -x² - 2x + 8 
atau
x² + 2x - 8  = 0
a= 1
b = 2
c = - 8

D = b² - 4ac
D = (2)² - 4(1)(-8)
D = 36

Luas = D√D / (6.a²)

L = (36)(6)/(6.)

L = 36 

18. A family needs at least 900 units of protein and 400 units of lipids in food per day. Each kilogram of beef contains 800 units of protein and 200 units of lipids. Each kilogram of pork contains 600 units of protein and 400 units of lipids. Knowing that this family can only buy a maximum of 1.5 kilograms of beef and 1 kilogram of pork per day, the price of 1 kilogram of beef is $10, and 1 kilogram of pork is $5. How many kilograms of meat they should get for the least price but still meet the requirements at the start of the problem?​


Materi : SPLDV

Pemisalan :

Unit Protein = ( x )

Unit Lipids = ( y )

kg Beef = ( a )

kg Pork = ( b )

Satuan Dollar

$1 = 1

\_____________/

1 = 900x + 400y

10 = a = 800x + 200y

5 = b = 600x + 400y

---

800x¹ + 600x² = 900x [ 8x¹ + 6x² = 9x ]

200y¹ + 400y² = 400y [ y¹ + 2y² = 2y ]

---

a = 2b [ harga ]

---

1,5a + b = 1 [ Max ]

SPLDV

8x¹ + 6x² = 9x [ x¹ = ( p ) dan x² = ( q ) ]

y¹ + 2y² = 2y [ y¹ = ( p ) dan y² = ( q ) ]

Satuan 9x = ( 9 ) dan 2y = 2

______________________________

8p + 6q = 9

p + 2q = 2 [ p = 2 - 2q ]

______________________________

8( 2 - 2q ) + 6q = 9

16 - 16q + 6q = 9

16q - 6q = 16 - 9

10q = 7

[ q = 7/10 ]

---

p = 2 - 2q

p = 2/1 - 2( 7/10 )

p = 10/5 - 7/5

[ p = 3/5 ]

Hasil / Result :

{ p = 3/5 = 60% dan q = 7/10 = 70% }

Perbandingan p : q = 6 : 7

Nilai Protein

60% × Beef = 480x

70% × Lipids = 420x

Nilai Lipids

60% × Beef = 120y

70% × Lipids = 280y

Kesimpulan

60% Beef = 1,5 × 60% = 3/2 × ⅗ = 9/10 = 0,9 kg

70% Lipids = 1 × 70% = 1/1 × 7/10 = 7/10 = 0,7 kg

Biaya = 0,9($10) + 0,7($5) = $9 + $3,5 = $12,5

Semoga bisa membantu

[tex] \boxed{ \colorbox{navy}{ \sf{ \color{lightblue}{ Answer\:by\: BLUEBRAXGEOMETRY}}}} [/tex]


19. The Vander Wali's equation is given as:(P+a/v^² ) (V-b)=RTwhere P is pressure, V is volume, T is temperatureand R is gas constant What are the units of constant​


Jawaban:

R = gas constant

R = 8.314 .......

The unit is J *  K^-1 * mol ^-1


20. [tex] \sqrt{81} \ + {1}^{3} [/tex]2 and half ream equal to … units. 2 scores + 6 units = … units​


Jawaban:

7++75+766:--+-++++88788

Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar