Rabu, 24 Mei 2023

88 83 Is What Percent Of 21


88 83 Is What Percent Of 21

Thirty-five percent of 300 is what percent of 500?

Daftar Isi

1. Thirty-five percent of 300 is what percent of 500?


Jawaban:

Tiga puluh lima persen atau 300 adalah berapa persen dari 500?


2. 25 is what percent of 20?​


Jawaban:

125

Percentage Calculator: 25 is what percent of 20? = 125.

Penjelasan dengan langkah-langkah:

maaf kalau salah .

semoga membantu ya.

Jawab:

125 percent

Penjelasan dengan langkah-langkah:

(x/100) · 20 = 25

x/100 = 25/20

x = (25·100)/20

x = 2500/20

x = 125

25 is 125% of 20

______________

#Genius - kexcvi


3. 30% of 70 is what percent of 2000


Jawab:

Penjelasan dengan langkah-langkah:

You want to find a number such that −30%=2000 or equivalently

−30100=2000

which can be written as

100100−30100=2000

and

70100=2000

This gives

70100×10070=2000×10070

which gives

=200×100/7=285717

Jawab:

Bahasa Inggris

This might be something you're used to! You can kind of do this without using an explicit unknown, x, although after a while you may well prefer using x. O.K. Beginning with 100%, if you take away 30% you end up with 70% so that 2000 is equivalent to 70%.

Bahasa Indonesia

Ini mungkin sesuatu yang biasa Anda lakukan! Anda dapat melakukan ini tanpa menggunakan eksplisit yang tidak diketahui, x, meskipun setelah beberapa saat Anda mungkin lebih suka menggunakan x. BAIK. Dimulai dengan 100%, jika Anda mengambil 30% Anda berakhir dengan 70% sehingga 2000 setara dengan 70%

Penjelasan dengan langkah-langkah:

semoga bermanfaat


4. tell me what is the bite of 83 and 87 is...​


Jawaban:

The bite of '83 is where William Afton (The Purple Guy)'s son gets his head crushed by Fredbear's mouth. The Bite of '87 is where a security guard or day shift worker of some sort gets bitten by (I believe) Mangle.


5. 1. What is the meaning of 100 percent love?2. Why could the girl sleep well?3. What is the moral of the story?​


Jawaban:

1.  to not suspect bad intentions from someone.

2. the girl could sleep well because she knows she gave the boy her full intention in the exchange. she does not suspect the boy to lie behind her back, thus she sleeps well knowing she has a full heart accepting the exchange.

3.When exchanging a deal, don't make a unknown decision behind one of the participants back. if so, one of the participants in the deal will get the short end, thus making them feel uneasy.


6. What is the price of a 15-year, zero coupon bond paying $1,000 at maturity if the YTM is.......percent.


Jawaban:

your son of a bitch

Penjelasan:

i love u more than u know


7. 31420. Bentuadalah ....a. 83883C.3b.88d. 88​


Jawaban:

typo??ini gak jelas soalnya


8. Soe answer 42 out of 60 question corretty whatPercent of her answers are correct​


Jawaban:

60 x n/100 = 42

6n/10 = 42

6n = 420

n = 420 : 6

n = 70

70% of her answer are correct


9. A $1,000 face value bond has a coupon rate of 7 percent, a market price of $989.40, and 10 years left to maturity. Interest is paid semiannually. If the inflation rate is 2.2 percent, what is the yield to maturity when expressed in real terms?


Penjelasan:

N = 2p

PV = -984.40

PMT = 35

FV = 1000

YTM = 2(3.575%) = 7.15%

r = 1.0715/1.0222-1

r = 0.00484 or 4.84%


10. w,x,y and z are the midpoints of the four sides of parallelogram ABCD. P is a point on the line segment YZ. What percent of the area of parallelogram ABCD is triangle PXW?


luasnya berarti 1/8 dari jajargenjang
atau 12,5% dari luas jajargenjang

11. What is the 11 percent of 37?


Jawaban:

4.07

Penjelasan dengan langkah-langkah:

[tex]11\% \times 37 \\ \frac{11}{100} \times 37 \\ \frac{407}{100} = 4.07[/tex]


12. tentukan kpk dari 88 dan 83​


Jawaban:

7.304

Penjelasan dengan langkah-langkah:

kpk 88 dan 83=7.304

penjelasan dan langkah langkah ada digambar diatas↑

Jawab:

7304

Penjelasan dengan langkah-langkah:

  88                    83

 /    \                (prima)

2     44

      /    \

    2     22

           /   \

        2      11

88 = 2 x 2 x 2 x 11

83 = 83

KPK = 2 x 2 x 2 x 11 x 83

       = 7304


13. 1. What is the name of the text above?2. What kind of the product is text above? 3. What is the text trying to tell us about? 4. How many grams of satured fat does the product contain? 5. How many total percent of calcium and iron does the product contain?​


Jawaban:

1. nutrition facts

2. food

3. the text is trying to tell us about the nutrition of product

4. 2 g

5. 17% and 15%

1. Nutrition facts

2. Food

3. The text is trying to tell us about the nutrition of product.

4. The product contain 2 grams of satured fat.

5. Total percent of calcium & iron does the product contain is 17% and 15%.

°Semoga membantu°


14. The percent form of 1/8 is


Jawaban:

semoga membantu ya jangan lupa kunjungi channel YouTube ku disana ada pembelajaran matematika fisika kimia serta bahasa Jawa channel YouTube ku: Handika Sri Agustiningrum

Jawaban:

1/8 × 100% = 100/8 % = 12,5 %


15. 20. Bentuk sederhana dari 82adalah ....8a. 83C.83b. 88d. 88​


Jawaban:

41/50

Penjelasan dengan langkah-langkah:

82%=82/100=41/50


16. Ten percent of 14 is =one percent of 14 is =Find 13% of 14=beserta caranya​


Jawaban:

10 persen dari 14 merupakan 1,4

10/100 x 14 = 1,4

Satu persen dari 14 merupakan 0,14

1/100 x 14 = 0,14

13% dari 14 merupakan 1,82

13/100 x 14 = 182/100 = 1,82


17. 10 percent of 30 is1 percent of 30 is =Find 13% of 30 = beserta caranyatolong bantuannya plisstolong nanti dimarahin blom selesai


Jawaban:

10 percent of 30 is 3

1 percent of 30 is = 0,30

Find 13% of 30 = 3,90

Penjelasan dengan langkah-langkah:

10 percent of 30 = 10/100 x 30 = 3

1 percent of 30 = 1/100 x 30 = 0,30

find 13 % of 30 = 13/100 x 30 = 3,90


18. what do you think about the statement of success is from 90 percent from hard work and 10 percent from smart brain?


Success does not come automatically. Every successful person will definitely have their own struggle, they have worked hard that they could get in the position of where they are now. Your hard work will never be in vain, as long as you have perseverance. Anyone could do anything if they want to try hard and put their passion in it.

19. 4.25 is 23 percent of what number?​


Jawaban:

25

maaf kalau salah. ok


20. One year ago, you invested RM1,750. Today it is worth RM1,815.48. What rate of interest did you earn? A) 3.59 percent B) 4.33 percent C) 3.88 percent D) 3.74 percent E) 4.01 percent


Jawaban:

D) 3.74 percent

Penjelasan:

Jangan lupa jadikan jawaban tercerdas & jangan lupa follow :)


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar