Rabu, 24 Mei 2023

Formal Communication Consists Of All The Following Except


Formal Communication Consists Of All The Following Except

all of the tanking following expresion are wrong,except..

1. all of the tanking following expresion are wrong,except..


where's the option dude?

2. The following are the expression of introducing oneself in formal situation,except.​


terjemahan:

Berikut ini adalah ungkapan memperkenalkan diri dalam situasi formal, kecuali.

jawaban:

Perkenalan Formal

Berikut ini adalah beberapa kosakata ataupun frasa yang sering atau lebih cocok digunakan dalam situasi perkenalan formal.

Hello (Halo)

Good morning (Selamat pagi)

Good afternoon (Selamat siang)

Good evening (Selamat malam)

How are you? (Bagaimana kabarmu?)

I’d like to introduce you to… (Saya ingin memperkenalkan Anda kepada…)

It’s a pleasure to meet you (Sebuah kehormatan berkenalan dengan Anda)

Pleased to meet you (Senang berkenalan dengan Anda)

It was nice meeting you (Senang bertemu dengan Anda)

Have a good day (Semoga hari Anda menyenangkan)

Perkenalan Informal

Berikut ini adalah beberapa kosakata ataupun frasa yang lebih sering dan cocok untuk digunakan dalam situasi perkenalan informal.

Hi (Hai)

What’s up? (Ada apa?)

How’s it going? (Apa kabar?)

I’m good. (Aku baik)

This is… (Ini adalah…)

Nice to meet you (Senang bertemu denganmu)

Take it easy (Tenang saja)

Take care (Jaga dirimu)

I gotta go (Aku harus pergi)

See you later (Sampai jumpa nanti)

Bye (Sampai jumpa)

Itulah dia perbedaan yang ada antara percakapan perkenalan formal dan perkenalan tidak formal dalam bahasa Inggris. Dapat dilihat bahwa perkenalan dengan kawan seumuran terdengar lebih santai dan informal. Sedangkan untuk keadaan yang lebih profesional, Anda harus menggunakan bahasa yang formal. Semoga dapat membantu Anda dalam mempelajari bahasa Inggris lebih lanjut dan menggunakannya langsung.

semoga membantu ya

maaf kalo salah


3. All of the following adjective ; exceptHelpfullKindORunOHappy​


Jawaban:

run

Penjelasan:

kata Diatas semuanya merupakan kata sifat(adjective) kecuali run(kata kerja/verb)


4. the following are the expression of hope except​


Karena tidak ada pernyataan lebih lanjut, aku bakalan ngejabarin beberapa contoh expression of hope.

Arti dari soal : berikutiniyangmerupakanekspresidariharapan,kecuali...

Contoh dari expression of hope :

I hope I win the competition.I hope your sister will recover soon.I hope both of Martha and Seenda will win the speech competition.I hope to see you again.I am hoping to finish my essay as soon as possible.Hopefully our school will be renovated soon.I hope that she could do her job properly soon.

Semoga membantu.


5. The following senteces are the expressions of congrotulations, except...


Jawaban:

ini maksudnya mau nerjemahin atau menjawab

Jawaban:terjemahan:kalimat dibawah ini adalah ekspresi dari keberhasilan,kecuali

Penjelasan:


6. A professional application letter consists of the following, except...A. The address of the senderB. The address of the company C. LocationD. SubjectE.date​


Jawaban:

C. Location

maaf kalo salah


7. The following are the exspresions of hope except


Jawaban:thank you for helping me

Penjelasan:


8. the following sentences are the expression of congratulating, except​


except"im sorry about your favourite glass"

semoga membantu


9. Tolong di jawab ya apa bhs.indonesia THE HOUSE CONSISTS OF THE FOLLOWING


RUMAH TERDIRI DARI BERIKUT
rumah terdiri dari :

10. The following are the expression ofcongratulations, except?​


Jawaban:

D. I'm sorry to hear that


11. which of the following the kinds of vegetables, except​


Jawaban:

vegetable:spinach,carrot,etc.

Penjelasan:


12. The rate charged per hour of labor in time-and-material pricing includes all of the following except !


Jawaban:

plajrnekejehejier elwjheejuurirue


13. the following the expressions of asking attention,EXCEPT


you can use.. " Could you " example "Could you please give me a little attention because i want to explain our discuss..
you can use "would you" too

moga jawabannya membantu

14. The following are the expression of congratulations except


Jawaban:

i m "sorry to hearthat

maaf klok salh


15. all the following leave-taking expressions are correct ,EXCEPT


Normalnya untuk leave talking
-Ok then see you
-See ya
-Good bye
-I have some business, so i'll leave you

16. The following are the structure of the Song, except.....​


Jawaban:

Berikut ini adalah struktur Lagu, kecuali .....

Penjelasan:

diartikan ya maaf ga ada

a

b

c

d

nya


17. the following is the task of a manager except​


Jawaban:

The manager is the person responsible for directing efforts aimed at helping the organization achieve its goals.

Managing the work of a manager means that we talk about the four specific functions of a manager, namely planning, organizing, leading and controlling.

Penjelasan:

Sorry of wrong

//THANKS FOR YOUR QUESTION\\


18. The following is the expression of suggestion,except....


Suggestion = SARAN
Jadi tergantung di pilihan, jawab lah yang mengandung / berisi saran

19. the following are the names of minerals, except..​


Jawaban:

Any choice?

Example of some minerals:

1. Phosphor

2. Calcium

3. Magnesium

4. Sodium

5. Iodine

6. Selenium

7. Chromium


20. the following are the expressions of gratitude, except ​


Jawaban:

karena pertanyaan nya gak jelas

jadi saya artikan ke bahasa Indonesia saja

Berikut ini adalah ungkapan terima kasih, kecuali

Penjelasan:

semoga bermanfaat ✨

semangat belajar ✨;)


Video Terkait Topik Diatas


0 komentar:

Posting Komentar