A caterpillar is 2 3⁄6 inches long. A snake is 38 3⁄6 inches long. How much longer is the snake?
1. A caterpillar is 2 3⁄6 inches long. A snake is 38 3⁄6 inches long. How much longer is the snake?
the snake is 36 inches longer
2. If on a map scale drawing 6,174 feet are represented by 45 inches, then a scale of 20 inches represents how many feet?
Jawaban:
0,3 feet
Penjelasan dengan langkah-langkah:
Translate :
Jika pada skala peta gambar 75 kaki diwakili oleh 45 inci, maka skala 1/5 inci (konversikan ke desimal) mewakili berapa kaki?
Penyelesaian :
\begin{gathered}\frac{75kaki}{45inci} = \frac{x}{0.2inci} \\ \frac{45inci}{75kaki} \times 0.2inci \: = x \\ 0.3kaki = x\end{gathered}
45inci
75kaki
=
0.2inci
x
75kaki
45inci
×0.2inci=x
0.3kaki=x
Penjelasan dengan langkah-langkah:
yuyonghagileul balabnida(◍•ᴗ•◍)✧*。
3. what is 12 inches to 44 inches as a fraction?
Jawaban:
64ths 32nds 16ths 8ths 4ths half whole decimal
(in)
Load Calculator!
1/64 0.0156
2/64 1/32 0.0313
3/64 0.0469
4/64 2/32 1/16 0.0625
5/64 0.0781
6/64 3/32 0.0938
7/64 0.1094
8/64 4/32 2/16 1/8 0.1250
9/64 0.1406
10/64 5/32 0.1563
11/64 0.1719
12/64 6/32 3/16 0.1875
13/64 0.2031
14/64 7/32 0.2188
15/64 0.2344
16/64 8/32 4/16 2/8 1/4 0.2500
17/64 0.2656
18/64 9/32 0.2813
19/64 0.2969
20/64 10/32 5/16 0.3125
21/64 0.3281
22/64 11/32 0.3438
23/64 0.3594
24/64 12/32 6/16 3/8 0.3750
25/64 0.3906
26/64 13/32 0.4063
27/64 0.4219
28/64 14/32 7/16 0.4375
29/64 0.4531
30/64 15/32 0.4688
31/64 0.4844
32/64 16/32 8/16 4/8 2/4 1/2 0.5000
33/64 0.5156
34/64 17/32 0.5313
35/64 0.5469
36/64 18/32 9/16 0.5625
37/64 0.5781
38/64 19/32 0.5938
39/64 0.6094
40/64 20/32 10/16 5/8 0.6250
41/64 0.6406
42/64 21/32 0.6563
43/64 0.6719
44/64 22/32 11/16 0.6875
45/64 0.7031
46/64 23/32 0.7188
47/64 0.7344
48/64 24/32 12/16 6/8 3/4 0.7500
49/64 0.7656
50/64 25/32 0.7813
51/64 0.7969
52/64 26/32 13/16 0.8125
53/64 0.8281
54/64 27/32 0.8438
55/64 0.8594
56/64 28/32 14/16 7/8 0.8750
57/64 0.8906
58/64 29/32 0.9063
59/64 0.9219
60/64 30/32 15/16 0.9375
61/64 0.9531
62/64 31/32 0.9688
63/64 0.9844
64/64 32/32 16/16 8/8 4/4 2/2 1/1 1.000
Penjelasan dengan langkah-langkah:
baca tuh
4. If on a map scale drawing 75 feet are represented by 45 inches, then a scale of 1/5 inch (convert to decimals) represents how many feet?
0,3 feet
Penjelasan dengan langkah-langkah:
Translate :
Jika pada skala peta gambar 75 kaki diwakili oleh 45 inci, maka skala 1/5 inci (konversikan ke desimal) mewakili berapa kaki?
Penyelesaian :
[tex]\frac{75kaki}{45inci} = \frac{x}{0.2inci} \\ \frac{45inci}{75kaki} \times 0.2inci \: = x \\ 0.3kaki = x[/tex]
5. jika persegi memiliki luas 144 cm²maka sisinya sama dengan....mm
Mapel : Matematika
Kelas : 8 SMP
Bab : Teorema Pythagoras
Kata kunci : Sisi Persegi
Jawaban:
========
Luas Persegi = 144 cm²
s² = 144 cm²
s = √144
s = 12 cm
12 cm = . . . mm
= 12 × 10
= 120 mm
[tex] Semoga [/tex] [tex] Membantu [/tex] ⛅L = s^2
144 = s^2
s = akar 144
s = 12 cm
s = 120 mm
6. Fatima is wrapping a gift box for her nephew’s birthday. The box’s dimensions are 16 inches long by 10 inches wide by 5 inches high. How much paper was used to wrap the box?
Jawab:
580 square inches
Penjelasan dengan langkah-langkah:
Given that a box has:
-- Length (a) = 16"
-- Breadth (b) = 10"
-- Height (c) = 5"
Find the surface area!
Surface area equation (box) =
2×(a×(b+c)+(b×c)) =
2×(16×(10+5)+(10×5)) =
2×((16×15)+50) =
2×(240+50) =
2×290 =
580 square inches
580 square inches of paper is needed to wrap the box
<(7o7)>
7. Comparative degreeshe is a few inches......than her brothermakasi
Jawaban:
shorter (lebih pendek)
Taller (lebih tinggi
Penjelasan:
She is few inches shorter than her brother
›Dia beberapa inci lebih pendek dari saudaranya
She is few inches taller than her brother
›Dia beberapa inci lebih tinggi dari saudaranya
8. A picture frame is 9 inches long and 6 inches wide. It can display a picture 6 inches long and 4 inches wide. What is the area of the picture frame?
Area of Frame and Picture
Area = L * W
L = 9
W = 6
Area = 9*6 = 54 in²
Area of Picture
Area = L*W
L = 6
W = 4
Area = 6 * 4
Area = 24 in²
Area of Frame
Area of Frame = Total Area - Picture Area
Area of Frame = 54 - 24
Area of Frame = 30 in²
9. A rectangular safe can hold 5,184 cubic inches. Gold bars that are 3 inches by 6 inches by 2 inches fit to completely fill the safe. What is the volume of each gold bar?
Jawaban:
aidotnow saya ga tau saya10. Panjang sebuah tongkat jika dibulatkan ke satuan terdekat adalah 145 cm. Kemungkinan panjang tongkat sebelum dibulatkan adalah ... 144 cm lebih 3 mm 144 cm lebih 6 mm 145 cm lebih 7 mm 145 cm lebih 9 mm
Jawaban:
144cm lebih 6 mm
Penjelasan dengan langkah-langkah:
maaf kalo salah
jangan lupa follow
11. jika suatu persegi memiliki luas 144,maka panjang sisinya sama dengan... mm
[tex] l \: = {s}^{2} \\ {144 \: cm}^{2} = {s}^{2} \\ s \: = \sqrt{144} \\ s \: = 12 \: cm[/tex]
√144 = 12
Dah segitu saja hehe :)
Maaf kalo salah ya
Dan owh ya....itu mm atau cm ya?
12. Jika suatu persegi memiliki 144 cm maka panjang sisinya dengan maka berapa mm?
L persegi 144
√144=12cm
12cm=12×10
=120mm
maaf kalau salah
semoga membantu^_^
13. billy can staple 144 booklets in 2 hour how many can he staple in 40 minutes
144 booklets → 2 hour
→ 120 minute (coz, 1 hour = 60 minutes).
x booklets → 40 minutes.
How many can he staple in 40 minutes?
Answer:
[tex] \frac{144}{x} = \frac{120}{40} [/tex]
[tex]x = \frac{(144).(40)}{120} [/tex]
[tex]x = \frac{5760}{120} [/tex]
x = 48
So, Billy can staple 48 booklets in 40 minutes.answer in attachment
14. 1. Mr lee buys a 30-inch television. The height of the screen is 18 inches. Given that television screens are measured across the diagonale the length of the diagonal is 30 inches, how wide is the screen ?
Jawaban:
1. Pak lee membeli televisi 30 inci. Ketinggian layar adalah 18 inci. Mengingat bahwa layar televisi diukur melintasi diagonal, panjang diagonalnya adalah 30 inci, berapa lebar layarnya?
Penjelasan:
tuh udah aku jadiin bahasa indo
15. If a map has a scale of 1 inches: 500 miles and the distance from New York to London, England is 7 inches, then how far is the actual distance between New York and London? help me pliss mow:3"math"
Jawab:
3.500 miles
Penjelasan dengan langkah-langkah:
Actual distance = Map's distance x Scale
Actual distance = 500 miles x 7
Actual distance = 3.500 miles
16. 144 mm³/menit = .... mm³/detik
Jawab:2.4 mm³/detik
Penjelasan dengan langkah-langkah:
144mm³/menit = 144mm³/ 60detik
17. soal3. what is the dirt for4. how many step are there5. what is the first step6 how many inches do we have ti dig the diry 7. why do we have to dig the dirt8. how many seeds should we put in each hole 9. where do we have to put the plant 10. how do we should water the plant
4. 6 step
5. firstly, put the dirt in the flower pot
6. 1 inch
8. 3 seeds
9. in a place which has enough sunshine
10. to make plant grow fast
maaf gak semua dijawab
18. jika suatu persegi memiliki 144 cm , maka panjang sisinya sama dengan .... mma. 1,2 mmb. 12 mmc. 120 mmd. 1.200 mm
Jawaban:
C.120mm
Penjelasan dengan langkah-langkah:
Luas persrgi = s²
144 = s²
s = √144
s = 12 cm
12 cm = 120 mm
.semoga membantu ^^
Jawaban:
rumus
luas persegi = s^2
144 cm = s^2
s. =
[tex] \sqrt{144} [/tex]
= 12 cm 120 mm
19. luas persegi 144 cm berapa mm panjang sisinya?
iki jawabane ..120 mmL persegi = s ^2
144 = s^2
s = √144
s = 12 cm
s = 120 mm
jadi panjang sisinya adalah 120 mm
20. 1. Mr lee buys a 30-inch television. The height of the screen is 18 inches. Given that television screens are measured across the diagonal,i.e. the length of the diagonal is 30 inches, how wide is the screen ?
Jawaban:
Inggris
Indonesia
Mr lee buys a 30-inch television. The height of the screen is 18 inches. Given that television screens are measured across the diagonal,i.e. the length of the diagonal is 30 inches, how wide is the screen ?
Pak lee membeli televisi 30 inci. Ketinggian layar adalah 18 inci. Mengingat bahwa layar televisi diukur secara diagonal, mis. panjang diagonalnya adalah 30 cm, berapa lebar layarnya
Penjelasan dengan langkah-langkah:
artinya bukan?, kalo bukan maaf
0 komentar:
Posting Komentar