Senin, 31 Oktober 2022

How Far Is 150 Miles


How Far Is 150 Miles

5. A: ... is Aries?B: He is 150 cmA. How farB. How oldC. How manyD. How tall​

1. 5. A: ... is Aries?B: He is 150 cmA. How farB. How oldC. How manyD. How tall​


Jawaban:

D

Penjelasan:

Karena jawaban si b adalah cm yg berarti tinggi, tinggi dlm b Inggris adalah tall, jadi jawabannya d


2. Far - House -is - Your - how ?


how far is your house = seberapa jauh rumah muHow far is your house? => Seberapa jauh rumahmu?

3. HOW FAR IS THE BANK ?


Jawaban:

Depends on the distance of the house


4. 7.How far did the writer walk?a. He walked for two miles.b. He walked for three miles.c. He walked for four miles.d. He walked for five miles.​


Jawaban:

sorry ya, pertanyaannya kurang jelas. mungkin itu ada bacaannya


5. . If a person drives his car in the speed 50 miles per hour, how far can he cover in 2.5 hours​


Jawaban:

125 miles.

Penjelasan dengan langkah-langkah:

50 x 2.5 = 125


6. How far is the sun from the earth? *


Jawaban:

Planets: Earth Mars

Distance from the Sun* 149,600,000 kilometers (km) or 92,900,000 miles 227,940,000 km or 141,600,000 miles

Time it takes to go around the Sun* 365.3 days 687 days

Distance across* 12,800 km or 7,900 miles 6,800 km or 4,200 miles

Atmosphere Nitrogen Oxygen Carbon Dioxide

Penjelasan:

semoga.membantu

Jawaban:

149,600,000 kilometers

or 92,900,000 miles


7. How far is the park from the city Centre


Artinya adalah Seberapa Jauh Taman dari Pusat Kota ?

# Semoga bermanfaat ^-^
Follow ya nanti saya follback ^-^


8. ... is Bandung? It is about 6542 square miles. A. How wide B. How high C. How large D. How long​


Jawaban:

D

maaf klo salah


9. how-is-your-school-form-the house-far-?


How far is the school from your house?

how is far your the house from school ?


10. how far is putri home from school​


We have no idea who Putri is and where does she go to school.

Jawaban:

i don't know, because there is no teks.


11. how far is the traditional market


Berapa jauh pasar tradisional

12. how far is yogyakarta from solo


----Jika diterjemah----
Seberapa jauhkah Yogyakarta dari Solo?

13. how far is dayu's house from school?


where is dayu's house?
and where's the school?
berapa jauh rumah dayu dari sekolah

14. A:"How far is the Book fair from Jl.pahlawan?"B:"it is...."​


A: "How far is the Book Fair from Jl.pahlawan?"

B: "it's about 36 meters away"


15. How Far is Mendut Temple from pawon .Temple ?Answer:​


Jawaban:

it is 1km to the east of pawon temple


16. how far is it from school


Berapa jauh jarak rumah dan sekolahSeberapa jauhnya dari sekolah

17. 37. .... is your mother? She is great,a. whob. how longc. how fard. how​


Jawaban:

d. how​

Penjelasan:


18. How far is Bale Kambang from Malang ​


Jawaban:

Bale Kambang adalah desa kecil di pantai tenggara Jawa Timur, 70 km dari kota Malang, 2 jam berkendara dari Sount. Dia dikenal sebagai pantai pasir putih yang panjang dan indah yang kemiripannya sama seperti salah satu candi di Tanah Lot di Bali

Penjelasan:

SEMOGA MEMBANTU

JADIKAN JAWABAN TERBAIK YA...

Jawaban:Bale Kambang adalah desa kecil di pantai tenggara Jawa Timur, 70 km dari kota Malang, 2 jam berkendara dari Sount. Dia dikenal sebagai pantai pasir putih yang panjang dan indah yang kemiripannya sama seperti salah satu candi di Tanah Lot di Bali

Penjelasan:Bale Kambang is a small village on the southeast coast of East Java, 70 km from Malang city, 2 hours drive from Sount. It is known as a long and beautiful white sand beach which has the same resemblance to one of the temples at Tanah Lot in Bali


19. . If a person drives his car in the speed 50 miles per hour, how far can he cover in 2.5 hours​


Jawaban:

saya tidak tau............


20. how far is the moon from the earth​


Jawaban:

384400 km jauh gan awokawokawok

Jawaban:

384.400 km jarak bulan ke bumi

Penjelasan:

semoga membantu


Video Terkait Topik Diatas


Continue reading How Far Is 150 Miles

Westward America The Story Of Us


Westward America The Story Of Us

The moral massage of this story us Sangkuriang

Daftar Isi

1. The moral massage of this story us Sangkuriang


- We must listen to all what the parents

- We must listen to all what the parentsordered because listening to advice and

- We must listen to all what the parentsordered because listening to advice andadvice is one way to make parents happy

- We must learn effectively and efficiently

- We must learn effectively and efficientlyso that our personalities and characters

- We must learn effectively and efficientlyso that our personalities and charactersbecome intellectual and not be trapped in

- We must learn effectively and efficientlyso that our personalities and charactersbecome intellectual and not be trapped inselfishness to want something that we really

- We must learn effectively and efficientlyso that our personalities and charactersbecome intellectual and not be trapped inselfishness to want something that we reallyshouldn't have like Sangkuriang who wants

- We must learn effectively and efficientlyso that our personalities and charactersbecome intellectual and not be trapped inselfishness to want something that we reallyshouldn't have like Sangkuriang who wantsto marry his own mother


2. Look at the sky! A flock of birds ... (Fly) westward


Present Continuous Tense

JAWABAN:

Look at the sky! A flock of birds are flying westward.

=> Lihat ke langit! Sekawanan burung sedang terbang ke arah barat.

PEMBAHASAN:

Kalimat pada soal di atas menggunakan pola kalimat present continuous tense, karena ada kalimat "Look at the sky!" yang menunjukkan bahwa kejadian tersebut sedang terjadi (berlangsung) sehingga jawaban yang tepat adalah are flying.

Berikut penjelasan lebih lanjut tentang present continuous tense:

Present Continuous Tense  

Present continuous tense digunakan untuk membicarakan aksi yang sedang berlangsung sekarang atau rencana dimasa depan.  

Present continuous tense dibentuk dengan auxiliary verb “be”, berupa is/am/are – karena present tense (waktu sekarang), dan present participle (-ing).  Is digunakan pada subject berupa singular noun (seperti: Tita, book) dan third person singular pronoun (seperti: she, he, it); are pada plural noun (seperti: boys, men, books), plural pronoun (seperti: we, they) dan you; sementara am pada I.  

Keterangan waktu:  

Now  Right now  At the moment  At present  

Rumus:  

(+) S + am/is/are + present participle (-ing)  (-) S + am/is/are + not + present participle (-ing)  (?) am/is/are + S + present participle (-ing)?  

Contoh:  

1. (+) I’m driving a car to Bandung now.

   (-) I’m not driving a car to Bandung now

   (?) Are you driving a car to Bandung now?

2. (+) The buses are arriving in an hour.

    (-) The buses are not arriving in an hour

    (?) Are the buses arriving in an hour?

3. (+) The teacher is explaining the lesson

   (-) The teacher is not explaining the lesson

   (?) Is the teacher explaining the lesson

4. (+) Ammar is drinking a cup of coffee

    (-) Ammar is not drinking a cup of coffee

    (?) Is Ammar drinking a cup of coffee?

5. (+) My brother and my mom are watching TV  

   (-) My brother and my mom are not watching TV  

   (?) Are my brother and my mom watching TV?

6. (+) The students are studying together in the class right now

   (-) The students are not studying together in the class right now

   (?) Are the students studying together in the class right now?

7. (+) They are reading a new novel

   (-) They are not reading a new novel

   (?) Are they reading a new novel?

8. (+) She is preparing foods and drinks for the animals

    (-) She is not preparing foods and drinks for the animals

    (?) Is she preparing foods and drinks for the animals?

9. (+) They are cleaning the animal's cages

    (-) They are not cleaning the animal's cages

    (?) Are they cleaning the animal's cages?

10. (+) They are washing the animals

    (-) They are not washing the animals

    (?) Are they washing the animals?

11. (+) She is taking care of sick animals

   (-) She is not taking care of sick animals

   (?) Is she taking care of sick animals?

PELAJARI LEBIH LANJUT:  

Materi tentang present continuous tense:  

https://brainly.co.id/tugas/1722385  

Materi tentang present continuous tense:  https://brainly.co.id/tugas/9232984

Materi tentang present continuous tense:  https://brainly.co.id/tugas/14598576

----------------------------------------------------------------------------------------  

DETAIL JAWABAN:  

Kelas : 8  

Mapel : Bahasa Inggris  

Bab : 4  

Kode : 8.5.4  


3. yesterday our teacher(tell).......us the story of gajah mada


Yesterday our teacher told us the story of gajah madaYesterday our teacher(tell).......us the story of Gajah Mada

→ Merupakan kalimat simple past

Formula ;
__________

Subject + V2
__________

→ Verb 2 dari tell → Told

Semoga Membantu

4. The story tells us about....​


the felling abaut us

maaf kalau salah


5. the story of the barbers fifith story settings​


Jawaban:

gk jelas tulisan nya maaf ya


6. Dewi Sri is story tells aboutA. the history of Prambanan templeB. the story of paddyC. the story of vegetablesD. the story of Borobudur temple​


Dewi Sri

Soal

Dewi Sri is story tells about

A. the history of Prambanan temple

B. the story of paddy

C. the story of vegetables

D. the story of Borobudur temple

Jawab:

B.the story of paddy

Dewi Sri adalah Dewi pertanian, Dewi sawah di Bali.

semoga membantu ya


7. The characters,the events of the story, the ending of the story, the moral value of the story mentiko betuah


Pertanyaan ini bisa dijawab , kalau ada teksnya.


8. The first king of america


is george washington
George Washington
Maaf kalo salah yaa

9. the capital of United States of America is​


Jawaban:

Washington, D.C.

Penjelasan:

Ibukota AS terletak di kota Washington, D.C.

Jawaban:

Washington, DC

Penjelasan:

correct me if i wrong


10. The story manily tells us abaut​


Jawaban:

The story manily tells us abaut


11. . Do you know the story of " Tangkuban Parahu " ? where Does the story come from , who are the main characters of the story and setting place of the story !


Jawaban:The main player is sangkuriang

Penjelasan:Tangkuban Perahu folklore (which is really Tangkuban Parahu) originates from the Sunda or West Java regions. The story of Tangkuban Parahu is a story about the origin of the Tangkuban Parahu mountain, located near the city of Bandung


12. 1. Where is the setting of place of the story?2. What does the text tell us about?3. Who is the main character of the story?4. How was the characteristic of the main character of the story?5. What is the moral lesson of the story?6. Mention the generic structure of the text! - Orientation - Complicationz - Resolution - Reorientation7. Mention the moral conjunction of the text!​


Jawaban:

The setting of the story is in a kingdom in West Java.The text tells the story of a king and queen who desperately wanted a child, and eventually have a daughter who grows up to be a spoiled and ungrateful princess. The princess's actions ultimately lead to the sinking of the kingdom and the creation of a magical lake.The main character of the story is the princess.The princess is described as a spoiled girl.The moral lesson of the story could be the importance of being grateful and appreciative of what one has, as well as the consequences of selfish and cruel actions.The generic structure of the text is: Orientation (introduction of the kingdom and the king and queen), Complication (the princess's birth and her spoiled behavior), Resolution (the princess's cruel actions and the sinking of the kingdom), Reorientation (the creation of the magical lake and its significance to the people)The moral conjunction of the text is the importance of gratitude and appreciation, and the consequences of ungratefulness and cruelty.

13. 1.the story shows us that ?....


Jawaban:

yes, because stereotype means fixing a person into a particular image or work. without giving

Penjelasan:

maaf klo salah iya gays


14. What does the story tell us


Jawaban:

Penjelasan:

itu g ada teks nya

what does the story tell us:apa yang diberitahukan cerita tersebut


15. the story mainly tells us about​


Jawaban:

storynya ga ada

Penjelasan:


16. The part of "REORIENTATION" in Recount text is talking about .... * 10 poin A. The first of story B. The ending of story C. The opening of story D. The events of story


Jawaban :

B. The ending of story

semoga membantu :)

Jawaban:

B. the ending of story

Penjelasan:

Generic Structure of Recount Text

# Orientation : It gives the readers the background information needed to understand the text, such as who was involved, where it happened, and when it happened.

# Events : A series of events, ordered in a chronological sequence.

# Re-orientation :A personal comment about the event or what happened in the end.

source: http://britishcourse.com/recount-text-definition-purposes-generic-structures-language-features.php


17. Try to outline of the story by answering the questions below!1. The story happened in.......2. The characters in the story were...............3. The story started (how/why)4. The problems of the story (there may be more than one problems in the story ).......5. The resolution of the story....6. The conclusion or message of the story.....​


Jawaban:

halo

Penjelasan:


18. . Do you know the story of " Tangkuban Parahu " ? where Does the story come from , who are the main characters of the story and setting place of the story !


The main characters is sangkuriang Tangkuban Perahu folklore (which is really Tangkuban Parahu) originates from the Sunda or West Java regions. The story of Tangkuban Parahu is a story about the origin of the Tangkuban Parahu mountain, located near the city of Bandung


19. who's the first president of america?


Firts President of america:George Washington george washington presiden pertama di america serikat yang menjabat bulan april 1789 dan akhir jabatan 1797 didampingi /wakilnya john adams


20. The narrator tells us about 3 (three) elements of a story. They are …………………., ………………….., and …………………​


The narrator tells us about 3 (three) elements of a story. They are characters, conflict, and resolution.

[tex] \\ [/tex]

PEMBAHASAN

Three elements of story (tiga struktur dalam cerita):

characters (karakter) → merupakan bagian perkenalan karakter, dari sikap, watak, hingga yang lainnya.conflict (konflik) → awal dan akhir permasalahan atau perseturuan cerita.resolution (resolusi) → penanganan konflik cerita sekaligus ending-nya.

[tex] \\ [/tex]

KESIMPULAN

Three elements of a story:

characters conflict resolution

[tex] \\ [/tex]

semoga bermanfaat ᵕ̈


Video Terkait Topik Diatas


Continue reading Westward America The Story Of Us

Minggu, 30 Oktober 2022

A Student Placed 20 Tobacco Seeds


A Student Placed 20 Tobacco Seeds

Tobacco berasal dari ?

Daftar Isi

1. Tobacco berasal dari ?


Jawaban:

Amerika utara dan Amerika selatan

Penjelasan dengan langkah-langkah:

semoga membantu


2. tobacco berasal dari


Jawaban:

dari daerah amerika utara dan amerika selatan


3. _______ in front of a camera lens changes the color of the light that reaches the film. * (A) Placed a filter (B) A filter is placed (C) A filter placed (D) When a filter placed


Jawaban:

B. A filter is placed

Jadikan jawaban terbaik ya..

(C) A filter placed in front of a camera lens changes the color of the light that reaches the film.

Sebuah filter ditaruh didepan sebuah lensa kamera merubah warna cahaya yang sampai ke film.


4. most boatnic have observed ........ a period of domancy, even when *** may be favorable for growth A. that seeds exhibiting B. that seeds exhibit C. seeds that exhibiting D. seeds that they exhibit


Jawaban:

B.that seeds exhibit....


5. Dinesh and Kelvin collected some sunflower seeds. The ratio of Dinesh'sseeds to Kelvin's seeds was 9:5. Dinesh gave 45 seeds to Kelvin. The ratioof Dinesh's seeds to Kelvin's seeds became 3:5.How many sunflower seeds did Dinesh have at first?b How many sunflower seeds did Kevin have in the end?​


Jawab:

a. Dinesh had 108 seeds at first.

b. Kelvin had 105 in the end.

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Let's use D to represent the number of Dinesh's seed originally. And K to represent Kelvin's.

D:K = 9:5

D = 1.8K

Then Dinesh gave 45 seed to Kelvin and the ratio became 3:5.

D - 45 : K + 45 = 3:5

(D-45) = 0.6 (K + 45)

D - 45 = 0.6K + 27

D = 0.6K + 72

1.8 K = 0.6K + 72

1.2K = 72

K = 60

D = 1.8K = 1.8 x 60 = 108

a. Dinesh had 108 seeds at first.

b. Kelvin had 105 in the end.

#BACKTOSCHOOL2020


6. Penyebaran virus tobacco mozaik


Jawaban:

私は知らない

Penjelasan:

理解していただけるといいのですが


7. 4. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubesThe word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

c. remove the seeds

Penjelasan:

Jawaban:

C. remove the seeds

Penjelasan:

deseeded : buang bijinya


8. A ... likes to eat seedsAnswer​


Jawaban:

Chickens Like to eat seeds

Penjelasan:

Maaf banget kalo salah

Komen aja kalo bener/salah

Jawaban:

Sparrow/chicken

Penjelasan:

A ... likes to eat seeds

- sebuah ... suka makan biji bijian

Sparrow/chicken

Burung pipit/ayam



1 tobbaco companies have a big responsibilty on smokers

2 no because tobbaco companies only make tobbaco for them to sell

10. Snow aids farmers by keeping heat in the lower ground levels, thereby___ from freezing A. To save the seeds B. Savinh the seeds C. Which saves the seeds D. The seeds saved


A. To save the seed from freezingA. To save the seeds.
Kenapa A, karena option a menunjukan alasan dari suatu hal

11. A student found a unicellular eukaryotic organism. It is also able to do photosynthesis. In which Kingdom should this organism be placed?a.Fungib.Protistac.Monerad.Plantae


Jawaban:

b. protista

Penjelasan:

sorry if wrong


12. APA ciri ciri tobacco mozaik virus


bau maaf kalau salah terima jasih

13. a packet of petunia seeds artinya


paket benih petunia
................satu paket biji2an petunia

14. 20. Pertanian kapas di Amerika Serikatdikenal dengan istilah ....a. cotton beltb. tobacco beltc. com beltd. wheat​


Jawaban:

a.cotton belt

Penjelasan:

karena saya baca di buku memang itu isi nya


15. 14. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes"The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

“400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into 1-cm cubes"

The word 'deseeded' means

A. keep the seeds

B. eat the seeds

C. remove the seeds

D. grow the seeds

Penjelasan:

Artinya : "400 gr nangka matang, buang bijinya dan potong kotak 1 cm"

jawab:

C. remove the seeds = buang bijinya


16. 20. Dataran Mississippi sebagai daerah penghasil gandum disebut dengan HOTS a. corn belt b. cotton belt c. wheat belt d. tobacco belt​


Jawaban:

c. wheat belt

Penjelasan:

maaf kalau salah

Jawaban:

c. wheat belt

Penjelasan:

Dataran Mississippi sebagai daerah penghasil gandum disebut dengan

a. corn belt

b. cotton belt

c. wheat belt

d. tobacco belt

Jawaban :C.Wheatbelt

Corn belt = Kawasan pertanian jagung

Cotton belt = Kawasan pertanian kapas

Wheat velt = Kawasan pertanian gandum

Tobacco belt = Kawasan pertanian tembakau


17. Pengertian tobacco belt


Jawaban:

Tobacco Belt adalah kawasan pertanian atau lahan tembakau di Amerika Serikat dan Kanada

Penjelasan:

Tempat di Amerika Serikat ada di kawasan Tenesee,Georgia,dan Kentucky

Tempat di Kanada adalah di kawasan Ontario


18. 4. “400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes”The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

C. Remove the seeds

Penjelasan:

deseeded = Bijinya sudah dibuang


19. apa arti: place a few plant seeds​


Jawaban:

tempatkan beberapa bibit tanaman

Semoga bermanfaat:) maaf jika salah

@#SELAMAT BELAJAR#@


20. 4. "400 gr ripe jackfruit, deseeded and cut into1-cm cubes"The word 'deseeded' meansA. keep the seeds B. eat the seedsC. remove the seeds D. grow the seeds​


Jawaban:

C. Remove the seeds

Deseededmeans removing the seeds from a plant, vegetable, or fruits.

Semogamembantu:)


Video Terkait Topik Diatas


Continue reading A Student Placed 20 Tobacco Seeds

Two Adjectives To Describe Ray Bradbury s Literary Works


Two Adjectives To Describe Ray Bradbury s Literary Works

Add adjectivesWrite two adjectives that you could use to describe each person or thing belowbeconfusedLost&​

1. Add adjectivesWrite two adjectives that you could use to describe each person or thing belowbeconfusedLost&​


Jawaban:

confused - preplexed, muffled, bewildered

lost - strayed, baffled

Penjelasan:


2. the adjectives to describe people artinya


kata sifat untuk menggambarkan orang

3. Mention 3 adjectives word to describe


Jawaban:

BeautifulTidyFriendly

Penjelasan:

There are many adjectives word we can use to describe. That means, how the words describe someone/thing/where look like.

Semoga membantu :)

EnglishForFun

Adjectives


4. Buatkan dua kalimat bentuk combine some adjectives to describe


Penjelasan:

Berikut ini adalah contoh kalimat dengan adjective (adjective in a sentence):

~The sky is very pretty. / Langitnya sangat indah.

~I like chicken soup. It’s so tasty. / Aku suka sup ayam. Itu sangat lezat.

~I like your painting because it’s colorful. / Aku suka lukisanmu karena itu penuh warna.

~I think I won’t go to anywhere. It’s so hot outside. / Aku pikir aku tidak akan pergi kemana pun. Di luar sangat panas.

~My sister has curly hair. / Kakakku rambutnya keriting.

~Aldo is hiding behind the big tree. / Aldo sedang bersembunyi di belakang pohon besar.

~My sister loves to cover her favorite songs. / Kakakku suka mengcover lagu-lagu kesukaannya.

~I can’t lift that box. That is very heavy. / Aku tidak bisa mengangkat kotak itu. Itu sangat berat.

~Vina is very popular in her school. She is smart and kind. / Vina sangat populer di sekolahnya.

Dia pandai dan ramah.

~My little sister doesn’t like seblak because it’s spicy. / Adikku tidak suka seblak karena pedas.

~Rendi’s house is far from school, so he always goes to school before 6.30. / Rumah Rendi jauh dari sekolah, sehingga ia selalu berangkat ke sekolah sebelum jam 6.30.

~Rina has two cats and they are so adorable. / Rina punya dua kucing dan mereka sangat menggemaskan.

~This material is quite difficult. I must study hard. / Materi ini sangat sulit. Aku harus belajar giat.

~My father is going to buy a new chair because this one is too old. / Ayahku akan membeli kursi baru karena yang ini sudah terlalu tua.

semoga membantu y


5. 1 mention the adjectives used to describe camping


camping is hobby of people of different ages

6. write five adjectives to describe a thing "a bag"​


Jawaban: A bag

-Useful (berguna)

-Light (ringan)

-Flammable (mudah terbakar)

-Durable (awet)

-Cheap (murah)

Penjelasan:

Semoga bermanfaat, mohon maaf kalau salah..


7. Please write 20 adjectives that you can use to describe a place


Good, bad, homy, comfort,dirty,clean,noisy,quite, messy, tidy, beautiful, wonderfull, amazing, 1 Beautiful 2 blue. 3 clean. 4 dirty. 5 nice. 6 red. 7 white. 8 green. 9 good. 10 expensive. 11 cheap. 12 large. 13.tall. 14 short. 15. Ugly. 16. Difficult. 17 easy. 18. Cool 19 open 20 close

8. Dilecsions: Now write two of your own sentences using more than adjectives to describe a noun​


Jawaban:

Elephants are more bigger than Lion

My shoes are more expensive than your shoes

Penjelasan:

pattern:

subject+tobe+more+(adjective)+than

semoga membantu


9. Four adjectives you would use to describe Ir. Soekarno


Jawaban:

une 6th1901. Ir. Soekarno is also well-known as the founding Father of Indonesia was the first president known as proclaimer with Dr. Mohammad Hatta.

He graduated from Technische Hoge School (*Bandung Institute of Technology), Bandung In 1926.

On July 4th 1927, Soekarno founded the PNI (Indonesian National Party) to achieve the independence. His charisma and intelligence made him famous as an orator who can excite people.

Penjelasan:

jangan lupa jadikan jawaban tercerdas dan jangan lupa follow semoga jawaban ini bisa membantu


10. 1. make a noun phrase to describe "book" ! ( at least four adjectives)2.make a noun phrase to describe "class" ! ( at least four adjectives)3.make a noun phrase to describe "shoes" ! ( at least four adjectives)


1. Yesterday, I bought AN EXPENSIVE THICK OLD ANTIQUE BOOK
2. I like to study in  A COMFORTABLE BIG TALL WHITE CLASS
3. I really want to give my sister A BEAUITUL NEW GREEN MODERN SHOES

PENJELASAN:

A.      Determiner (one, a, an, the dll)

B.      Opinion (amazing, beautiful, good bad dll)

C.      Size (big, small, long, short, high, large dll)

D.      Age/Temperature (old, new, hot, cold dll)

E.       Shape (round, square, fat, thin dll)

F.       Color (red, white, black, blue dll)

G.      Origin (indonesian, american, asian, swedish, victorian dll)

H.      Material (cotton, rubber, metal, iron dll)

I.        Purpose (football, school dll)

J.        Kata benda

 CONTOH:

She has an expensive school bag (determiner, opinion, purpose, kata benda)
Dia memiliki tas sekolah yang mahal
That beautiful girl has beautiful long red hair (opinion, size, color, kata benda)
Gadis cantik itu mempunyai rambut berwarna merah yang panjang lagi indah

Detil tambahan:
kelas : Sekolah Menengah Pertama
mapel : bahasa inggris
kategori : adjectives order, noun phrase


11. Write five adjectives to describe a thing "a bag"


Penjelasan:

1. Man appears in kitchen, with blue Bag, " for lady's boots left out to heal

2. "Here," jewels said to the others two, unzipping the final Bag

3. In what locality did this Mr.James, or Thomas, cardew com accros this ordinary hand-Bag

4. And when all is done, what is all this offer, but for a mere Bag of blood and corruption?

5. With this object in view i prepared a very strong perfectly air-tight, but flexible gum-elastic Bag.

Maaf Jika Salah semoga memmbantu✌


12. bantu cari dong jawaban ini --> brainstorm adjectives to describe your vehicle and verbs to describe what your vehicle does


Adjective:
1. My vehicle is OLD and DUSTY.
2. My vehicle is NEW and CLEAN.
Adverb:
1. My vehicle runs fastly.
2. My vehicle goes slowly.

13. write two Adjectives And Change To +,-And? ​


Jawaban:

Adjective = kata sifat

example= Happy(senang)

sad(sedih)

+happy

- not happy

? are you happy?

+sad

+ not aad

? are you sad?


14. Add adjectivesictimes that you could use to describe achon og​


Jawaban:

informasidapatdiperolehdaribukumajahansiklopediakoranarauintrrner


15. Use the diagram to describe how Claudius Ptolemy's model works.​


Jawaban:gunakan diagram untuk mendeskripsikan bagaimana cladius ptolemy bekerja.

Penjelasan:

aku ga tau jawabannya kalo diagram buatnya gimana , maaf kalo salah!


16. Make 10 sentences to describe someone by using adjectives


Jawaban:

1.She is so beautiful and I like her (Dia sangat cantik dan aku menyukainya)

2.He is so handsome (dia sangat tampan)

3. My student is clever (muridku pandai)

4. This food is so delicious (makanan ini sangatlah enak)

5. This food is so expensive (makanan ini sangatlah mahal)

6. She is tall and interesting (Dia tinggi da menarik)

7. That house is so big (rumah itu sangatlah besar)

8. I am fat now (aku gendut sekarang)

9. That child is so short (anak itu sangat pendek)

10. they are friendly with my family (mereka ramah denga keluargaku)


17. adjectives that describe places​


Example for : adjectives that describe places​

Beautiful

Large

Quiet

Crowded

Dark

Very bright


18. pay attention to the following pictures and describe them using adjectives!​


Jawaban:

susu kedelai di Indonesia yang lebih tinggi daripada apa tu do you think

Penjelasan:

u ada yang bisa Anda lakukan adalah dengan cara ini dapat nomor ku dari


19. make two sentences to Describe abilities ​


Jawaban:

1. I can play piano and guitar.

2. I can cook.

Penjelasan:

Ability = kemampuan.


20. find out adjectives to describe face and part of the face


Pointed nose, flat nose. Narrow eyes. Round, oval, square face. Thick lips.

Video Terkait Topik Diatas


Continue reading Two Adjectives To Describe Ray Bradbury s Literary Works

Which Was An Effect Of The Industrial Revolution Apex


Which Was An Effect Of The Industrial Revolution Apex

Which development or invention of the Industrial Revolution do you believe was the most significant and why?

Daftar Isi

1. Which development or invention of the Industrial Revolution do you believe was the most significant and why?


One of the most important and productive periods of history was the Industrial Revolution. Many of the inventions made during this time make our every day life possible. Below is a list of some of the most important.

The Industrial revolution was the period of time during the 18th and 19thcenturies when the face of industry changed dramatically. These changes had a tremendous and long lasting impact on the economies of the world and the lives of the average person. There were hundreds of inventions during this time period. Below are a few of the most important.

2. Artikel 'THE INDUSTRIAL REVOLUTION'


revolusi industri
maaf kalo salah

3. Artikel 'THE INDUSTRIAL REVOLUTION'


revolusi industri
sorry but wrong

4. what is the definition of an effect?​


A change which is a result or qonsequence of an action or another cause

Kayaknya ada typo deh

Semoga membantu

5. negara ASEAN manakah yang mendapat julukan sebagai home of the green revolution dan jelaskan maksud dari home of the green revolution​


Jawaban:

Filipina adalah sebuah negara agraris yang berada di Asia Tenggara.

Penjelasan:

Green Revolution adalah sebuah gerakan untuk memperbaharui pengetahuan dasar dalam pemakaian teknologi budidaya pertanian yang dimulai pada tahun 1950-an hingga 1980-an di banyak negara berkembang, terutama di Asia.


6. what is the revolution of the moon​


The moon's revolution is the turning of the moon around the earth.


7. Please, identify and indicate all positive degree of adjectives and positive degree of adverbs which you can find in the text below! In the late 1700s in Britain and in the United States, the Industrial Revolution in the United States, dramatically changed the way people lived and worked. The Industrial Revolution from 1820 to 1870 changed the world. Most people used hand tools or simple machines to make the things they needed for everyday life. This changed home production of goods to machines and factory production of goods. The birthplace of the revolution took place in Great Britain. Great Britain was sending and selling many of their products to the people of the United States. However, this came to a halt due mostly to the Embargo Act of 1807, which ended the import and export of products from other countries. The War of 1812, when the U.S. went to war with Great Britain, also forced America to seek ways to become more independent and not rely on other countries for needed products. The act and war led to the expansion of transportation, further use of electricity, and industrial processes that increased the production of goods in America. The Industrial Revolution brought about many important events, inventors, and inventions.


Jawaban:

I don't know that's why you have to study so that it's smart, don't have a hobby of lying down, that's why I don't know how to study


8. the movement of the moon that causes tidesA. revolution of the earth around the moonB. rotation of the moonC. revolution of the moon around the earthD. revolution of the earth around the sun​


Jawaban:

B. rotation of the moon

Penjelasan:

Because I pick it


9. .Share your thoughts on the Industrial Revolution in three to five paragraphs​


Jawaban:

The word Industrial Revolution is already familiar to us right now, right now, in terms of its economy, Indonesia often associates it with the existence of the Industrial Revolution. What was the Industrial Revolution? The Industrial Revolution itself means a Revolution which means a change quickly and concerns the basis of people's life, and Industry itself is an economic activity that processes raw materials or semi-finished materials into quality goods in their use for the general public. Meanwhile, the Industrial Revolution is a change that occurs rapidly in the implementation of the production process or the way of making or increasing the use value of an item that originally used human labor (traditional) switched to using (modern) machine tools.

The world has now entered the 4th Industrial Revolution (Industry 4.0) and from the journey of the world revolution, of course Indonesia must be ready to face the same progress as other countries, namely by the presence of this 4th Industrial Revolution. One of the most visible advances from various aspects in terms of how often people use it in their daily lives is the internet.

The internet is very important in terms of encouraging an industrial revolution that will run well, without the help of the internet, of course the industrial revolution cannot run right? Mentioning a little about the internet in Indonesia, the internet itself entered Indonesia in the era of the 1990s. At that time, the internet network in Indonesia was better known as the paguyuban network, where the spirit of cooperation and mutual cooperation was very warm among its users. After several years the internet has entered the life of Indonesian people, until now it is estimated that there are approximately 143 million internet users throughout Indonesia, according to the Indonesian Internet Service Providers Association (APJII). In contrast to the atmosphere of the Indonesian internet, in its later development, it felt more commercial and individual in some of its activities, especially internet trade, which is nothing but closely related to the industrial system and the running of the economy in Indonesia.


10. II.Write down which one the cause and the effect of each sentences below!8. Adris bought a new car because he was earning a lot of moneyCause :Effect:9. The soccer field was muddy because it rained all night.Cause ..Effect​


8. cause : a lot of money

Effect : buy a car

9. cause : rain all night

Effect : muddy ground


11. Apa yang dimaksud dengan of the green revolution ?


of the green revolution adalah dari revolusi hijau
maaf kalo salah Adalah sebuah revolusi di bidang pertanian yg diprakarsai oleh india untuk mengembangkan sektor agricultural

12. What is the definition of 4th Industrial Revolution / Industry 4.0?


Jawaban:

TERJEMAHAN:

Apa definisi Revolusi Industri ke-4/Industri 4.0?

PENJELASAN:

Revolusi Industri 4.0 sering juga disebut sebagai cyber physical system.Revolusi ini menitikberatkan pada otomatisasi dan mengkolaborasikannya dengan teknologi siber...Ciri utama dari revolusi industri ini adalah penggabungan informasi dan teknologi komunikasi dalam bidang industri


13. Who benefited from the development of chimney sweep in the Industrial Revolution? Also, who was benefited from the development of chimney sweep?


tanks you somats

Penjelasan:

terimakasih atas 13 pointnya

Jawaban:

thank you so much

Penjelasan:

terima kasih pointnya!!!!!!!!


14. What was the effect of cakra passing the ball to putra?​


Jawaban:

the effect is a good one for the rest and the city is


15. reading the following text carefully the industrial revolution​


Jawaban:

Membaca teks berikut dengan teliti revolusi perindustrian

Penjelasan:

maaf klo salah


16. fungsi apex of the bladder


Apex of Bladder artinya puncak pada kandung kemih. Fungsi utama kandung kemih adalah untuk melayani sebagai reservoir untuk menyimpan urin yang dihasilkan ketika produk limbah ginjal yang difilter dari darah.

Ga puas tanyakan lagi ya kakak (^^)/

17. how did hames watt contribute to the industrial revolution​


Jawaban:

bagaimana james watt berkontribusi pada revolusi industri

orang

Penjelasan:

gitu aja simpel kan

Penjelasan:

Bagaimana james watt Berkontribusi pada revolusiindustri


18. why james watt is said to be the father of the industrial revolutionmengapa james watt dikatakan sebagai bapak revolusi industri


karena mesin uap temuannya menjadi kekuatan utama yg kemudian mendorong terjadinya revolusi industri khususnya di britania dan eropa pada umumnya.
maaf kalau salah

19. "the girl was caught by the police because of stealing." which is the effect?a. caught by the policeb. stealingc. the girld. the policee. because of


Cause and Effect

JAWABAN:

"the girl was caught by the police because of stealing." which is the effect?

a. caught by the police

b. stealing

c. the girl

d. the police

e. because of

PEMBAHASAN:

Effect => the girl was caught by the police

Cause => stealing

The girl was caught by the police because of stealing

=> Gadis itu ditangkap oleh polisi karena mencuri.

Perhatikan penjelasan tentang cause and effect berikut ini!

Cause adalah:

The reason or motive, for an action Why something happen Happen first

Effect adalah:

Result or conclusion of an action What happened Happens due to a cause

Jadi cause and effect biasa juga disebut dengan kalimat sebab-akibat atau kalimat kausalitas adalah kalimat yang dibangun dengan melibatkan tindakan yang membuat sesuatu terjadi dan hasil dari tindakan tersebut. Paling gampang ditandai dengan kata hubung yang menandakan sebab akibat.

Signal words of cause

Ketika kita bicara tentang cause maka kata- kata yang dapat kita gunakan adalah sebagai berikut:

Because  => Karena the reason for  => alasan untuk On account of  => Karena Bring about  => Karena Give rise to => Menimbulkan Created by  => Dibuat oleh Contributed to  => Berkontribusi ke Led to  => Menyebabkan Due to  => Disebabkan oleh For this reason  => Untuk alasan ini Unless  => Kecuali kalau Owing to => Karena Because of => Karena

Signal words of Effect

Ketika kita bicara tentang effect maka kata- kata yang dapat kita gunakan adalah sebagai berikut:

As a result  => Hasil dari Then  => Kemudian Hence => Karenanya For this reason  => Untuk alasan ini Outcome  => Hasil So  => Begitu/ jadi Consequently  => Karena itu Finally  => Akhirnya Therefore  => Karena itu In order to  => Untuk/ agar

The sentence structure of cause and effect

Due to/Because of/owing to/Thanks to + noun Because/Since/As/For/As a result of + subject + verb

Note:

Hal yang perlu diperhatikan dalam membentuk kalimat cause and effect  adalah jika kata hubung terletak di awal kalimat, maka kita perlu menggunakan tanda baca koma. Namun, jika kata hubungnya berada di tengah, kita tidak perlu menggunakan koma.

Contoh kalimat:

Ameera did not go to school because she was sick. (Ameera tidak pergi ke sekolah karena dia sakit) Due to the traffic jam , Ammar was late for work again. (Karena kemacetan lalu lintas, Ammar terlambat untuk bekerja lagi) Since Attar bought all the chocolate in the shop, Sarah didn't get any more chocolate. (Karena Attar membeli semua cokelat di toko, Sarah tidak mendapatkan cokelat lagi) Ammar get a scholarship to study in Cairo for he is very smart student. (Ammar mendapatkan beasiswa untuk belajar di Kairo karena ia adalah siswa yang sangat pintar)Iqbal stayed up past midnight, as a result he was very tired . (Iqbal terjaga hingga tengah malam, karena itu dia sangat lelah)Ameera won in the singing contest LIDA (Liga Dangdut) as she had a very beautiful voice.  (Ameera menang dalam kontes menyanyi LIDA (Liga Dangdut) karena dia memiliki suara yang sangat indah)I couldn't call Ameera last night because I didn't have her phone number. (Saya tidak bisa menelepon Ameera tadi malam karena saya tidak punya nomor teleponnya)Since Ammar was sick at school, the teacher allowed him to go home early.  (Karena Ammar sakit di sekolah, guru mengizinkannya pulang lebih awal)

PELAJARI LEBIH LANJUT:

https://brainly.co.id/tugas/11332731

https://brainly.co.id/tugas/4858166

https://brainly.co.id/tugas/21231759

---------------------------------------------

DETAIL JAWABAN:    

Kelas : 11

Mata Pelajaran: bahasa Inggris

Bab : 4

Kode:11 .5.4

#AyoBelajar


20. 1. They needed a lot of Iron for machines. 2. Whitney finds a new way of organizing product. 3. Less than 10% of people used machines before the induatrial revolution. 4. Factories hired children to work in mines. 5. The induatrial revolution has created an industrial working class.


Jawaban:

1. Mereka membutuhkan banyak besi untuk mesin.

2. Whitney menemukan cara baru untuk mengatur produk.

3. Kurang dari 10% orang menggunakan mesin sebelum revolusi industrial.

4. Pabrik mempekerjakan anak-anak untuk bekerja di tambang.

5. Revolusi industri telah menciptakan kelas pekerja industri.


Video Terkait Topik Diatas


Continue reading Which Was An Effect Of The Industrial Revolution Apex